5 szuper tipp a másnaposság ellen! Felejtsd el a húslevest…

- Hirdetés -

Neked mi a „bevált” módszer?

A lengyelek a savanyú uborka levét isszák, a hollandok „gyógysört”, az amerikaiak pedig tojásfehérjére esküsznek. Elképesztő megoldások léteznek a másnaposság szörnyű tüneteinek enyhítésére.

kep 2023 10 13 140419063 5 szuper tipp a másnaposság ellen! Felejtsd el a húslevest...

A legfontosabb szabály az, hogy ne másnap jusson eszedbe, hogy egyél. Amúgy sincs hozzá ingered, ha rajtad a macskajaj. Mielőtt beleveted magad az iszákolásba, egyél valamit. Az étel lassítja az alkohol felszívódását, így csökkenhet a másnaposság kockázata is.

kep 2023 10 13 140429278 5 szuper tipp a másnaposság ellen! Felejtsd el a húslevest...

VÍZ! Ez a legfontosabb. A hidratálás nagyon fontos, ugyanis az alkohol dehidratálja a testet. Fontos, hogy alkoholfogyasztás közben rendszeresen igyunk vizet is.

- Hirdetés -
kep 2023 10 13 140440886 5 szuper tipp a másnaposság ellen! Felejtsd el a húslevest...

Vitaminok! Az alkohol hatására a szervezet olyan vitaminokat és elektrolitokat veszít el, mint a B-vitamin vagy a magnézium. Vegyél magadhoz étrend-kiegészítőket és olyan ételeket, italokat fogyassz, amelyek ezekben gazdagok. Gyümölcsök, zöldségek, turmixok.

kep 2023 10 13 140458185 5 szuper tipp a másnaposság ellen! Felejtsd el a húslevest...

Alvás! Próbáld úgy időzíteni a görbe estét, hogy legyen időd pihenni utána. Ha tudsz aludni 8 órát, akkor az nagyban segít a testednek regenerálódni és leküzdeni az alkohol hatásait.

kep 2023 10 13 140532738 5 szuper tipp a másnaposság ellen! Felejtsd el a húslevest...

Idő! Lassan, mértékkel igyál. A gyorsan, sokat elv csak fokozza a másnaposság tüneteit. Ha mégis megcsúsztál, akkor ne feledkezz meg a vitaminpótlásról másnap.

- Hirdetés -

Nektek mi a bevált trükk?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!