2023 február 6 hétfő
KezdőlapTech & Tudomány6 évesen több mint 300 szépségversenyt nyert meg. Hogy néz ki ma a...

6 évesen több mint 300 szépségversenyt nyert meg. Hogy néz ki ma a 17 éves Eden Wood?

-

A szépségversenyek sok csodálatot, de sok vitát is keltenek – különösen, ha olyan versenyekről van szó, amelyeken gyermekek szerepelnek.

Póthaj, igéző smink és magassarkú. Na de 6 évesen?

Az egész világot megdöbbentette, hogy az amerikaiak fullra sminkelve szerepeltetik kislányaikat szépségversenyeken. 6 évesen szoláriumba, magassarkúban, sminkben járnak. Annyira népszerű, hogy még egy speciális valóságshow is készült “Toddlers & Tiaras” néven, amelyben a résztvevők életét mutatják be. Egyikük Eden Wood volt, 6 évesen több mint 300 szépségversenyt nyert meg, és az egyik legszebb amerikai nőként emlegették.

Éden édesanyja születése óta tudta, hogy lánya különleges, ezért nevezte versenyekre. A “kiscsillag” egykori menedzsere szerint a lány édesanyja bántalmazta. A kék szemek és a gyönyörű szőke haj miatt Eden számos ajánlatot kapott, amelyeket a gyámja is elfogadott. A normál iskola, barátok és babajáték helyett Eden ruhákat, játékokat és bútorokat hirdetett gyerekeknek. Még saját könyvét is kiadta “A bölcsőtől a koronáig” címmel. Egy ponton Eden azt mondta ELÉG. Belefáradva édesanyja végtelen versengésébe és viselkedésébe, feladta a versenyeket.

Ma 17 éves, és még mindig lenyűgöző

Eden kiesett a versenyekről, és modellkedésbe kezdett. Emellett érdekli a tánc és a színészet. Díjait elrejtette, hogy azok ne emlékeztessenek gyermekkorának boldogtalan időszakaira.

Abbahagytam a szépségversenyeket, mert egy ponton úgy éreztem, hogy nem akarom tovább csinálni. 

Szerintetek is gyönyörű?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek