8 intő jel! Ha ezeket tapasztalod egy lángososnál, NE EGYÉL OTT!

- Hirdetés -

Ezekre érdemes odafigyelni.

Balcsipart, strandolás, sör és persze lángos. Azt tudjuk már, hogy idén a lángost közel aranyárban mérik, úgyhogy érdemes odafigyelni, hogy ha már rávesszük magunkat egy kis „luxusra”, akkor ne legyen kidobott pénz.

langosos 8 intő jel! Ha ezeket tapasztalod egy lángososnál, NE EGYÉL OTT!

Ezekre kell figyelni!

- Hirdetés -

OLAJSZAG

Nyilvánvaló, hogy olajszag érezhető egy lángososnál, de nem mindegy, hogy milyen. Ha túl erős, égett szaga van, akkor nem cserélik rendszeresen. Az ízét is elrontja, és a hasunkat is megfekszi.

HŐMÉRSÉKLET

A hideg tészta nem tesz jót a gyomrunknak. Megfájdul tőle. A lángost frissen kell készíteni. Ha hideg, inkább küldjük vissza. Csak olyan helyen együnk, ahol frissen sütik.

KESZTYŰ

Ez már előírás, úgyhogy figyeljünk arra, hogy legyen kesztyű a dolgozón, ha ugyanaz adja ki a lángost, aki elveszi a készpénzt is…

- Hirdetés -
kep 2023 07 09 135240752 8 intő jel! Ha ezeket tapasztalod egy lángososnál, NE EGYÉL OTT!

ROVAROK

Ne hozzunk el olyan lángost, ami már ki van pakolva és esetleg rászálltak a legyek.

KOSZ

Ha az egész pult ragad, és már odaszáradt az olaj, akkor keressünk másik helyet. Vélhetőleg nem takarítják rendesen. Mi lehet akkor a konyhában?

HŰTŐ

Csak akkor rendeljünk, ha azt látjuk, hogy a feltéteket a hűtőből veszik ki. Nagy melegben gyorsan romlanak a termékek. Főleg a tejtermékek.

- Hirdetés -
kep 2023 07 09 135255469 8 intő jel! Ha ezeket tapasztalod egy lángososnál, NE EGYÉL OTT!

TÁLCA

Olyan helyről vásároljunk, ahol a lángost egyszer használatos papírtálcán szolgálják fel. Ha műanyagon kapjuk, akkor lehetőleg legyen alaposan elmosogatva.

FOKHAGYMA

Egyes helyeken nem a személyzet teszi rá a fokhagymát, hanem ki van téve a vendégeknek és mindenki kedvére pacsmagolhatja a lángosát. Ez nem valami higiénikus, hiszen kézzel is belenyúlhatnak, vagy ételmaradékok kerülnek a fokhagymás szószba.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!