Balul sült el az esküvői fotózás. Ezt biztosan nem felejti el az ifjú pár

- Hirdetés -

Az esküvői fotózás manapság hatalmas üzlet. Mindenki különleges, egyedi fotókat szeretne. Olyan képeket akar, melyekre büszkén tekinthet vissza a későbbiekben. Nyilván mindenki szeretne jól kinézni. Egy kis romantika, egy kis poén stb. Ehhez egy jó fotósra van szükség. Sajnos, a csillagászati árak ellenére, nem mindenkinek jut jó fotós, de vannak olyan művészek, akik egy abszurd helyzetből is képesek kihozni valami igazán érdekeset.

Ez a fiatal pár is valami egyedire vágyott. Megkapták, bár nem úgy, ahogy szerették volna.

A kazahsztáni Askar Bumaga fotós úgy döntött, hogy segít a párnak megvalósítani a vágyaikat. Azt szerették volna, ha egy sáros úton fotózkodnak, hegyekkel a háttérben. Nem egy hétköznapi téma az biztos.

- Hirdetés -

A fotózás felejthetetlen élmény volt, de nem feltétlenül azért, mert átjárta az egész pillanatot a romantika és a szerelem. A vőlegény nem tudta megtartani a karjában a menyasszonyt.

Az esküvői fotózásból konkrétan dagonyázás lett. Vélhetően nem kalkulálták bele mindezt.

Ettől függetlenül a fotós elkészítette a képeket.

- Hirdetés -

Soha nem felejtik el ezt a napot…

A kezdeti elkeseredés után, sikerült a párnak meglátnia a poént az egészben.

Kár azért a ruháért.

@bumagaz

Начало в предыдущем видео..

♬ Oh No – Kreepa
- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!