A 11 éves fiú kifogott egy halat, de amikor meglátta, mi van a szájában, sikoltozni kezdett!

- Hirdetés -

Pedig nem is olyan ritka…

A 11 éves Charlie azt mondta édesanyjának, hogy a hal „igazi harcot” vívott vele, és mivel ő volt az egyetlen horgász a tóbnál, keményen meg kellett dolgoznia, hogy kiemelje a vízből.

Charlie Clinton számára az oklahomai otthona közelében lévő tóban pecázgatni teljesen megszokott dolog volt, ellenben a kifogott hal kevésbé. A lénynek teljesen emberinek látszó fogsora volt. Ahogy a szakértők mondták – a kifogott hal Pacu – a piranhával rokonos invazív halfaj.

- Hirdetés -
kep 2023 07 21 133515153 A 11 éves fiú kifogott egy halat, de amikor meglátta, mi van a szájában, sikoltozni kezdett!

A természettudósok dühösek voltak

Az oklahomai vadvédelmi minisztérium (ODWC) tisztviselői megállapították, hogy a hal valószínűleg valakihez tartozott, aki úgy döntött, hogy bedobja a tóba. Az ODWC megjegyezte, hogy az otthoni akváriumokban vagy farmokon tartott halak víztározókba dobása káros hatással lehet a helyi ökoszisztémára.

kep 2023 07 21 133632197 A 11 éves fiú kifogott egy halat, de amikor meglátta, mi van a szájában, sikoltozni kezdett!

A természettudósok hozzátették, hogy ezek a halak nem veszélyesek az emberre, de a helyi víztározókba dobásuk nagy károkat okoz az őshonos természetben.

Miután kifogta a halat és készített róla néhány fényképet, Charlie mit sem sejtve visszadobta a pacut a vízbe. Fogalma sem volt róla, hogy egyáltalán nem kellene ott lennie.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!