A csalók SMS-en keresztül lopnak pénzt. Elég volt egy kattintás és fél milliót bukott a férfi

- Hirdetés -

Az internetes csalók mindenhol ott vannak és lesben állnak. Egy 35 éves férfinak fél milliója bánta…Elég volt egy kattintás!

Ez a történet figyelmeztetés minden okostelefon-felhasználó számára. Egy 35 éves férfi súlyos problémával jelentkezett a rendőrségen. Közel fél millióval verték át.

kep 2023 04 07 130253723 A csalók SMS-en keresztül lopnak pénzt. Elég volt egy kattintás és fél milliót bukott a férfi

Óvakodj a hamis hivatkozásoktól!

Az áldozat arról számolt be, hogy gyanús SMS-t kapott. Állítólag egy apróhirdetési oldalról származott, ahol egy férfi egy eladó tárgyat hirdetett.

- Hirdetés -
kep 2023 04 07 125535207 A csalók SMS-en keresztül lopnak pénzt. Elég volt egy kattintás és fél milliót bukott a férfi

A linkre kattintva a 35 éves férfit átirányították aukciójára, majd egy hamis online banki weboldalra. A férfi ott adta meg az adatait engedélyezéshez, azt gondolva, hogy bejelentkezik az elektronikus bankjába.

kep 2023 04 07 130238066 A csalók SMS-en keresztül lopnak pénzt. Elég volt egy kattintás és fél milliót bukott a férfi

A 35 éves férfi túl későn döbbent rá, hogy valójában így engedélyezte a csalóknak, hogy hozzáférjenek a kártyaadataihoz, így le tudták emelni a számlájáról a pénzt.

A megtört férfi észrevette, hogy közel fél millió forint tűnt el a számlájáról. A rendőrség nyomoz az ügyben, azonban egyelőre nem találták meg az elkövetőket.

- Hirdetés -
kep 2023 04 07 130223716 A csalók SMS-en keresztül lopnak pénzt. Elég volt egy kattintás és fél milliót bukott a férfi

SOHA NE KATTINTSUNK IDEGENEK ÁLTAL KÜLDÖTT LINKEKRE. Ne feledjük, hogy ha bejelentkezünk a nekünk küldött hamis banki webhelyre, lehetővé tesszük a csalók számára, hogy különféle banki műveleteket hajtsanak végre számláinkon. Ne hagyjuk magunkat becsapni! Ne kattintson senki megbízhatatlan forrásból származó linkekre!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!