Szegény macska ételmérgezést kapott, azt hitték, nem éli túl…

Megosztás

- Hirdetés -

Ételmérgezést kapott ez a különleges cicus, és sokan azt hitték, hogy nem éli túl. Az állatorvosok és az állatvédő szervezetek segítségével azonban  a macska teljesen felépült, és most a legboldogabb macska a környéken.

kulonleges cicus Szegény macska ételmérgezést kapott, azt hitték, nem éli túl...

A macskát kritikus állapotban találták, ételmérgezés tüneteivel, köztük hányással és hasmenéssel. Egyértelmű volt, hogy a macskának azonnali orvosi ellátásra van szüksége, ezért egy közeli állatorvosi klinikára szállították kezelésre.

kep 2023 07 09 150156754 Szegény macska ételmérgezést kapott, azt hitték, nem éli túl...

A vizsgálat során az állatorvosok megállapították, hogy a macska valami mérgező anyagot nyelt le, ami az ételmérgezést okozta. A macskát gyógyszerrel, folyadékkal és táplálékkal kezelték, és éjjel-nappal gondoskodtak róla, hogy segítsék felépülését.

- Hirdetés -

Néhány hét gondozás és rehabilitáció után a macska készen állt arra, hogy egy szerető otthonba fogadják. Új gazdái nagyon örültek, hogy a cicust családjukban üdvözölték, és megadták neki azt a szeretetet és odafigyelést, amelyre a teljes felépüléshez szüksége volt.

kep 2023 07 09 150240681 Szegény macska ételmérgezést kapott, azt hitték, nem éli túl...

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!