Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberekA nagymama mellé temették a telefonját. 3 évre rá félelmetes SMS-t kaptak...

A nagymama mellé temették a telefonját. 3 évre rá félelmetes SMS-t kaptak…

-

Az 59 éves néni szeretett szöveges üzeneteket küldeni. A nő erősen kötődött a telefonjához. Ezért, amikor meghalt, a rokonok a nagymama mellé temették. Arra azonban nem számítottak, hogy még egyszer üzenetet kapnak tőle…

A nagymama mellé temették a telefonját

Amikor egy szeretett személy meghal, csak azok a tárgyak maradnak meg, amelyek körülvették és használta. A telefonunkban is marad egy telefonszám, amit már soha nem fogunk használni. De mi van, ha egyszer csak SMS érkezik róla.

Ez a történet úgy hangzik, mint egy részlet egy sötét forgatókönyvből, de tényleg megtörtént.

A brit Lesley Emerson nem vált meg mobiltelefonjától. A nő szeretett sms-ezni a szeretteivel. 59 évesen elvesztette a rákkal vívott csatát. A rokonok úgy döntöttek, hogy a nő mellé temetik a telefonját.

kep 2023 01 09 062103587

SMS három évvel később…

Három évvel később az unokája megdöbbentő dologgal találta szembe magát. A 22 éves Sheri szociális munkás. Képzeljük el a meglepett arcát, amikor a telefonjáért nyúlt és látta, hogy az elhunyt nagymama írt neki egy SMS-t.

Vigyázok rád, minden rendben lesz. Végig kell menned rajta

-állt az üzenetben, amelyet évekkel ezelőtt elhunyt nagymamája számáról kapott.

„Sokkos állapotba kerültem, amikor olvastam…”

kep 2023 01 09 062327505

Kezdetben Sheri összeomlott, de úgy döntött, hogy nyomoz. Az igazság prózainak bizonyult, de a szerettei számára szomorú.

Mint kiderült, a mobilhálózat-szolgáltató újra eladta a halott nő telefonszámát. Az új tulajdonosról kiderült, hogy egy meglehetősen … sajátos humorérzékkel rendelkező tréfacsináló. Gondolta, csinált egy ilyen „túlvilági tréfát”.

Igaz, a család hivatalos bocsánatkérést kapott az operátortól, de a sokk az egész helyzet után megmaradt. A tréfamester nem hallatott hírt magáról azóta.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!