2023 február 8 szerda
KezdőlapEmberekA nagymama mellé temették a telefonját. 3 évre rá félelmetes SMS-t kaptak...

A nagymama mellé temették a telefonját. 3 évre rá félelmetes SMS-t kaptak…

-

Az 59 éves néni szeretett szöveges üzeneteket küldeni. A nő erősen kötődött a telefonjához. Ezért, amikor meghalt, a rokonok a nagymama mellé temették. Arra azonban nem számítottak, hogy még egyszer üzenetet kapnak tőle…

A nagymama mellé temették a telefonját

Amikor egy szeretett személy meghal, csak azok a tárgyak maradnak meg, amelyek körülvették és használta. A telefonunkban is marad egy telefonszám, amit már soha nem fogunk használni. De mi van, ha egyszer csak SMS érkezik róla.

Ez a történet úgy hangzik, mint egy részlet egy sötét forgatókönyvből, de tényleg megtörtént.

A brit Lesley Emerson nem vált meg mobiltelefonjától. A nő szeretett sms-ezni a szeretteivel. 59 évesen elvesztette a rákkal vívott csatát. A rokonok úgy döntöttek, hogy a nő mellé temetik a telefonját.

kep 2023 01 09 062103587
A nagymama mellé temették a telefonját. 3 évre rá félelmetes SMS-t kaptak...

SMS három évvel később…

Három évvel később az unokája megdöbbentő dologgal találta szembe magát. A 22 éves Sheri szociális munkás. Képzeljük el a meglepett arcát, amikor a telefonjáért nyúlt és látta, hogy az elhunyt nagymama írt neki egy SMS-t.

Vigyázok rád, minden rendben lesz. Végig kell menned rajta

-állt az üzenetben, amelyet évekkel ezelőtt elhunyt nagymamája számáról kapott.

“Sokkos állapotba kerültem, amikor olvastam…”

kep 2023 01 09 062327505
A nagymama mellé temették a telefonját. 3 évre rá félelmetes SMS-t kaptak...

Kezdetben Sheri összeomlott, de úgy döntött, hogy nyomoz. Az igazság prózainak bizonyult, de a szerettei számára szomorú.

Mint kiderült, a mobilhálózat-szolgáltató újra eladta a halott nő telefonszámát. Az új tulajdonosról kiderült, hogy egy meglehetősen … sajátos humorérzékkel rendelkező tréfacsináló. Gondolta, csinált egy ilyen “túlvilági tréfát”.

Igaz, a család hivatalos bocsánatkérést kapott az operátortól, de a sokk az egész helyzet után megmaradt. A tréfamester nem hallatott hírt magáról azóta.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek