A nagymama mellé temették a telefonját. 3 évre rá félelmetes SMS-t kaptak…

- Hirdetés -

Az 59 éves néni szeretett szöveges üzeneteket küldeni. A nő erősen kötődött a telefonjához. Ezért, amikor meghalt, a rokonok a nagymama mellé temették. Arra azonban nem számítottak, hogy még egyszer üzenetet kapnak tőle…

A nagymama mellé temették a telefonját

Amikor egy szeretett személy meghal, csak azok a tárgyak maradnak meg, amelyek körülvették és használta. A telefonunkban is marad egy telefonszám, amit már soha nem fogunk használni. De mi van, ha egyszer csak SMS érkezik róla.

Ez a történet úgy hangzik, mint egy részlet egy sötét forgatókönyvből, de tényleg megtörtént.

- Hirdetés -

A brit Lesley Emerson nem vált meg mobiltelefonjától. A nő szeretett sms-ezni a szeretteivel. 59 évesen elvesztette a rákkal vívott csatát. A rokonok úgy döntöttek, hogy a nő mellé temetik a telefonját.

kep 2023 01 09 062103587 A nagymama mellé temették a telefonját. 3 évre rá félelmetes SMS-t kaptak...

SMS három évvel később…

Három évvel később az unokája megdöbbentő dologgal találta szembe magát. A 22 éves Sheri szociális munkás. Képzeljük el a meglepett arcát, amikor a telefonjáért nyúlt és látta, hogy az elhunyt nagymama írt neki egy SMS-t.

Vigyázok rád, minden rendben lesz. Végig kell menned rajta

- Hirdetés -

-állt az üzenetben, amelyet évekkel ezelőtt elhunyt nagymamája számáról kapott.

„Sokkos állapotba kerültem, amikor olvastam…”

kep 2023 01 09 062327505 A nagymama mellé temették a telefonját. 3 évre rá félelmetes SMS-t kaptak...

Kezdetben Sheri összeomlott, de úgy döntött, hogy nyomoz. Az igazság prózainak bizonyult, de a szerettei számára szomorú.

- Hirdetés -

Mint kiderült, a mobilhálózat-szolgáltató újra eladta a halott nő telefonszámát. Az új tulajdonosról kiderült, hogy egy meglehetősen … sajátos humorérzékkel rendelkező tréfacsináló. Gondolta, csinált egy ilyen „túlvilági tréfát”.

Igaz, a család hivatalos bocsánatkérést kapott az operátortól, de a sokk az egész helyzet után megmaradt. A tréfamester nem hallatott hírt magáról azóta.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!