Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapDivatA tetoválásai miatt nem talál munkát. Még WC-pucolónak sem veszik fel.

A tetoválásai miatt nem talál munkát. Még WC-pucolónak sem veszik fel.

-

A 45 éves Melissa Sloan panaszkodik, hogy a tetoválásai miatt nem talál munkát. Nem a kompetenciák hiányáról van szó. Egyébként sem fél semmilyen munkától. Még a városi vécék takarítását is elvállalta volna, de nem vették fel. Mindezt a szokatlan megjelenése miatt. A 45 éves nő a tetoválások rabja lett.

Hogy néz ki egy tetoválásfüggő nő?

kep 2022 09 06 132553493

Melissa 20 éves volt, amikor úgy döntött, hogy csináltat egy tetkót. Szépen sorban jöttek a következők egymás után. A nőnek kifejezetten tetszenek a „börtönszerű” tetoválások is. Most már az arcán is van bőven. A tetkókat a 45 éves párja csinálja neki.

Hetente három tetoválást is csináltattam. Ahogy te is függő lehetsz a nikotintól vagy az alkoholtól, én is függhetek a tetoválásoktól. Egyszerűen nem tudom abbahagyni…

A tetoválások miatt nem talál munkát

Melissának két gyermeke van, de nagyon nehezen tud megélni. Számítania kell a partnere pénzügyi támogatására. Nem arról van szó, hogy nem akar dolgozni, hanem a kinézete miatt senki sem akarja alkalmazni.

kep 2022 09 06 132711048

Sokan úgy gondolják, hogy manapság már semmit sem befolyásol, ha valakinek tetoválásai vannak. Melissa azonban azt mondja, hogy senki sem akarja alkalmazni és ennek oka pont a tetkói.

kep 2022 09 06 132723331

A személyes találkozókig semmi gond, de amint meglátják őt a munkaadók, azonnal kihátrálnak az alkalmazásától.

„Nem találok munkát. Nem fognak felvenni. Önként jelentkeztem a lakóhelyemhez közeli WC-tisztításra. Elutasítottak a tetoválásaim miatt…”

Egyszer volt csak munkám, de nem maradtam sokáig. Csak WC-takarítást tudtam elvállalni. Másra nem alkalmaznak.

Ti alkalmaznátok őt? Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!