A tetoválásai miatt nem talál munkát. Még WC-pucolónak sem veszik fel.

- Hirdetés -

A 45 éves Melissa Sloan panaszkodik, hogy a tetoválásai miatt nem talál munkát. Nem a kompetenciák hiányáról van szó. Egyébként sem fél semmilyen munkától. Még a városi vécék takarítását is elvállalta volna, de nem vették fel. Mindezt a szokatlan megjelenése miatt. A 45 éves nő a tetoválások rabja lett.

Hogy néz ki egy tetoválásfüggő nő?

kep 2022 09 06 132553493 A tetoválásai miatt nem talál munkát. Még WC-pucolónak sem veszik fel.

Melissa 20 éves volt, amikor úgy döntött, hogy csináltat egy tetkót. Szépen sorban jöttek a következők egymás után. A nőnek kifejezetten tetszenek a „börtönszerű” tetoválások is. Most már az arcán is van bőven. A tetkókat a 45 éves párja csinálja neki.

Hetente három tetoválást is csináltattam. Ahogy te is függő lehetsz a nikotintól vagy az alkoholtól, én is függhetek a tetoválásoktól. Egyszerűen nem tudom abbahagyni…

- Hirdetés -

A tetoválások miatt nem talál munkát

Melissának két gyermeke van, de nagyon nehezen tud megélni. Számítania kell a partnere pénzügyi támogatására. Nem arról van szó, hogy nem akar dolgozni, hanem a kinézete miatt senki sem akarja alkalmazni.

kep 2022 09 06 132711048 A tetoválásai miatt nem talál munkát. Még WC-pucolónak sem veszik fel.

Sokan úgy gondolják, hogy manapság már semmit sem befolyásol, ha valakinek tetoválásai vannak. Melissa azonban azt mondja, hogy senki sem akarja alkalmazni és ennek oka pont a tetkói.

- Hirdetés -
kep 2022 09 06 132723331 A tetoválásai miatt nem talál munkát. Még WC-pucolónak sem veszik fel.

A személyes találkozókig semmi gond, de amint meglátják őt a munkaadók, azonnal kihátrálnak az alkalmazásától.

„Nem találok munkát. Nem fognak felvenni. Önként jelentkeztem a lakóhelyemhez közeli WC-tisztításra. Elutasítottak a tetoválásaim miatt…”

Egyszer volt csak munkám, de nem maradtam sokáig. Csak WC-takarítást tudtam elvállalni. Másra nem alkalmaznak.

Ti alkalmaznátok őt? Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!