A világsztárnak áttétes rákja van!!! Azért, elvette a 39 évvel fiatalabb barátnőjét…

- Hirdetés -

A sztár súlyosan beteg. A 66 éves színész néhány napja feleségül vette élete szerelmét.

Dolph Lundgren és Emma Krokdal halhatatlan szerelmet és hűséget esküdtek egymásnak Görögországban, Mykonosban. A svéd színész és gyönyörű fiatal párja saját villájukban házasodtak össze. A szertartás nagyon meghitt volt, de az esküvői fotók eljutottak a „People”-hoz. 

„Úgy döntöttünk, hogy nem várunk, hanem megünnepeljük a szerelmünket. Mint a COVID, mint a közelmúltbeli orvosi kezelések miatt többször is el kellett halasztanunk a házassági szertartást.”

- Hirdetés -

Három évet vártak az esküvőre, mert az eljegyzésre 2020 júniusában került sor.

A fiatal menyasszony akkor még csak 24 éves volt, és két hónappal fiatalabb Dolph idősebb lányánál. Ida Lundgren, akárcsak Emma, ​​1996-ban született. A színész lánya közül a kisebbik, Greta 2001-ben született. A sztár felesége tehát a mostohalányaikkal egykorú. 

A korkülönbség a jelek szerint nem zavarja sem a szerelmeseket. A rosszindulatú daganattal diagnosztizált svéd színész nem kíván törődni mások megjegyzéseivel.

kep 2023 07 26 203206715 A világsztárnak áttétes rákja van!!! Azért, elvette a 39 évvel fiatalabb barátnőjét...

A sztár 2015-ben szerzett tudomást a vesedaganatról. Öt évvel később az orvosok több rákos megbetegedést – köztük tüdőáttétet – találtak. Lundgrent megműtötték, kezelték, de az orvosok nem tagadták, hogy már csak két-három éve van hátra. A színész bevallotta, a szakemberek azt javasolták neki, hogy a lehető legtöbb időt töltse a családjával, mert nagyon rossz az egészségi állapota. Dolph szerint sokkal kevesebb ideje maradhat, mint az orvosok által ígért két-három év.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!