Abbahagyta a lábai borotválását. Ez mentette meg az életét

Megosztás

- Hirdetés -

Ez a nő közzétett egy videót a TikTokon, amelyben elárulta, hogy szerinte miért nem éri meg a lábak borotválása. Emma Akiko lelkesen bevallotta, hogy a lábán lévő dús szőrzetnek köszönhetően gyorsan megtalálta az ott megbúvó betolakodót.

emma Abbahagyta a lábai borotválását. Ez mentette meg az életét

A fiatal tiktokker rögzített egy különleges videót , és feltöltötte @emmaakiko nevű csatornájára a TikTokon. A lányt több mint 41 000 felhasználó követi.

A szőrös lábak mentették meg az életét?

Az esetről a The Sun című brit bulvárlap is ír. Emma borostás lábai bemutatásával kezdte a több mint két perces videót. „Igazán el sem hiszem, hogy meg fogom mutatni ezt… Amint látja, rendkívül szőrös lány vagyok” – mondta.

- Hirdetés -

Bevallotta, hogy a szőre nagyon menő szerinte. Ráadásul kiemelte, hogy a redundáns szőrszálaknak köszönhetően a közelmúltban elkerült egy veszélyes helyzetet: a kullancscsípéstől és ennek következtében a Lyme-kórtól. „Lehet, hogy megmentette az életemet” – tette hozzá.

Elmesélte, hogyan történt a veszélyes esemény, amikor éppen elment aludni. „Hosszú nadrág volt rajtam, nem láttam semmit. De valami aprót éreztem a lábamon” – magyarázta.

A tikoker nő hozzátette, hogy felhúzta a nadrágszárát, megvilágította zseblámpával, és észrevett valami apróságot a lábszárán, a szőrszálakon, ami mozog.

- Hirdetés -

Először azt hitte, hogy egy kis pók. Gyorsan lepiszkálta a testéről. Aztán közelebbről szemügyre vette.

Fehér papírra helyeztem, egy kis zsebkendőre, hogy tisztábban lássam. Rájöttem, hogy eltávolítottam egy kullancsot a lábszőrömből.

Elmagyarázta, hogy fogalma sincs, hogyan került az állat a házába. Azt hitte, kintről hozhatta be, amikor sétálni vitte a kutyáját. – Még csak meg sem csípett – mondta boldogan.

Ezután kifejezte nagyrabecsülését, amiért felhagyott a szőrtelenítéssel. „szupererejének” nevezte.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!