Amihez ez a terhes nő hozzáért, kék színűvé vált. Az orvosoknak elállt a lélegzete, mikor meglátták

- Hirdetés -

A 24 éves leendő anya megdöbbent, amikor rájött, hogy a teste mindent beszennyez, amihez hozzáér.

kep 2023 09 23 141330324 Amihez ez a terhes nő hozzáért, kék színűvé vált. Az orvosoknak elállt a lélegzete, mikor meglátták

Keisha Sethi a közösségi médiában hívta fel a figyelmet egy ritka terhességi tünetre, amely hetekig kínozta. „Szó szerint kékre festem a felületeket” – kezdte a közösségi médiában közzétett videójában . „Tegnap elmentem wc-re, és amikor felkeltem a wc-ülőkéről, kék volt. Még csak nem is volt rajtam semmi kék” – jegyezte meg.

Egy interjúban a fitneszedző elmagyarázta , hogy minden egyik napról a másikra történt. A lány egyébként 3 hónappal az eset előtt abbahagyta a farmer viselését. „Úgy éreztem magam, mint egy polip. „Megpróbáltam lesúrolni a foltokat, de egyszerűen nem jöttek le” – ismerte el.

- Hirdetés -
kep 2023 09 23 141516003 Amihez ez a terhes nő hozzáért, kék színűvé vált. Az orvosoknak elállt a lélegzete, mikor meglátták

Amikor Sethi elment egy egészségügyi intézménybe, hogy megtudja, mi volt az ok teljesen ostobának nézték, aki csak tréfálkozik.

Az akkor 7 hónapos terhes kismama és párja a kezükbe vették a dolgot, és alaposan tanulmányozták a jelenséget. Arra a következtetésre jutottak, hogy ez a terhesség ritka tünete. „Kiderült, hogy a terhességi hormonok kékes árnyalatot adtak az izzadtságomnak.”

A jelenség neve kromhidrozis. Ez egy ritka állapot, amelynél a verejtékmirigyek színes verejtéket termelnek.

- Hirdetés -
kep 2023 09 23 141724350 Amihez ez a terhes nő hozzáért, kék színűvé vált. Az orvosoknak elállt a lélegzete, mikor meglátták

A dolog egyébként annyira nem is ritka, mint gondolnánk. Mikor megosztotta a tapasztalatait TikTokon, több anyuka is jelezte, hogy hasonló tüneteket tapasztalt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!