Az 50 éves férfi csúnyán pórul járt az örömlánnyal…A rendőrség tehetetlen!

- Hirdetés -

Egy 50 éves férfi pár kellemes pillanatot szeretett volna eltölteni egy hölggyel, azonban hatalmas csalódás lett a vége.

A történet szerint egy 50-es éveiben járó férfi május 14-én, reggel 8 óra körül az egyik társasházba ment, ugyanis egyik ismerősétől úgy tudta, hogy ott egy escort „iroda” működik.

kep 2023 05 15 160212348 Az 50 éves férfi csúnyán pórul járt az örömlánnyal...A rendőrség tehetetlen!

Nem sokkal azután, hogy átlépte a lakás küszöbét, kiválasztott egy nőt, akivel szeretett volna egy kis időt eltölteni. 15 ezret kértek tőle a szolgáltatásért és további 2000 Ft-ot egy doboz sörért.

- Hirdetés -

A férfi már a testi örömökre összpontosított, de messze nem azt kapta, amit remélt.

Sikerült levennem a cipőmet, majd a prostituált kiment a szobából, és helyette két strici lépett be.

A két megtermett jómadár elzavarta cikkünk hősét és még a pénzét sem kapta vissza. Az 50 éves férfi feljelentést tett a rendőrségen, akik azonban a fülük botját sem mozdítják.

Talán nyugtát kellett volna kérnie?

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!