Az OMSZ vészjelzést adott ki 7 vármegyére. Ezekben felejtsük el a hosszú hétvégi programokat…

- Hirdetés -

Ezekben a vármegyékben fel kell készülni a jégesőre is!

Mondhatni, megindult a nyár Magyarország több pontján is, és végre lehetett pólóban flangálni. Egy kicsit döcögősen indult, ugyanis az a májusi esőzés a hangulatunkat is befelhőzte.

kep 2023 05 27 115548060 Az OMSZ vészjelzést adott ki 7 vármegyére. Ezekben felejtsük el a hosszú hétvégi programokat...

Szombaton a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok közé esik. Meleg lesz, de az OMSZ most már 7 vármegyére is 1-es fokozatú vészjelzést adott ki. Zivatar, jégeső, villámlás és széllökések miatt.

- Hirdetés -
kep 2023 05 27 115312511 Az OMSZ vészjelzést adott ki 7 vármegyére. Ezekben felejtsük el a hosszú hétvégi programokat...

Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Somogy, Tolna és Zala vármegyék érintettek, vagyis leginkább az ország déli részén érdemes felkészülni erre.

omsz riasztas Az OMSZ vészjelzést adott ki 7 vármegyére. Ezekben felejtsük el a hosszú hétvégi programokat...

Sajnos a legtöbben a hosszú hétvégét vártuk, hogy lehessen programokat szervezni, de azért óvatosan induljunk neki. A felsorolt vármegyékbe érdemes belekalkuláni egy esőkabátot az autó csomagtartójába.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!