Bombanővé alakították ezt a hajléktalant! Elképesztő átalakulás!

- Hirdetés -

Döbbenetes, hogy mennyire átalakult!

Az önzetlenség nem is olyan ritka, mint hinnénk. A közösségi hálózatok térnyerésével továbbra is szívmelengető történetek kerülnek felszínre, kiemelve a nagylelkűséget és az együttérzést. 

Shafag Novruz találkozása Ritával

kep 2024 01 28 165440468 Bombanővé alakították ezt a hajléktalant! Elképesztő átalakulás!

Shafag Novruz egy fiatal profi stylist, aki jártas a sminkelés, styling és menyasszonyi frizura terén. Rábukkant Ritára, az utcán élő hajléktalan nőre. Rita elhanyagolt külsején megdöbbent Shafag úgy gondolta, hogy tehetségét és erőforrásait felhasználja Rita külső szépségének, valamint méltóságának visszaállítására. Rita nem tudta, hogy ez a találkozás olyan figyelemre méltó átalakuláshoz vezet, amely örökre megváltoztatja az életét.

- Hirdetés -
kep 2024 01 28 165559863 Bombanővé alakították ezt a hajléktalant! Elképesztő átalakulás!

Rita évekig tűrte a hajléktalanság rideg valóságát. Az utcán élve üvegeket és zacskókat gyűjtögetett. Szeretett volna munkát találni, de sehol nem akartak hajléktalanokat alkalmazni. Shafag, akit megindított Rita története, úgy döntött, hogy vállalja a kihívást, hogy átalakítsa imázsát, hogy segítsen neki visszailleszkedni a társadalomba.

Az extrém átalakítási művelet

kep 2024 01 28 165747260 Bombanővé alakították ezt a hajléktalant! Elképesztő átalakulás!

Shafag Novruz elkötelezettsége Rita átalakulása iránt minden várakozást felülmúlt. Az átalakítás a fogorvosi látogatással kezdődött , ahol Shafag személyesen fedezte a fogműtét költségeit, hogy Rita a megérdemelt mosolyt kölcsönözze. Az ezt követő átalakítás manikűr és pedikűr volt.

Később a hajápolás következett. Rita rövid és töredezett haját kiegyenesítették, szőkére festették, és póthajjal meghosszabbították, így élénk és nőies megjelenést kapott. A kozmetikai termékek, szépségápolási kezelések, gyantázás, műszempilla és a profi smink csodákat művelt. Shafag Instagram- bejegyzésében köszönetet mondott a csapatnak, akik lehetővé tették az átalakulást.

- Hirdetés -
kep 2024 01 28 170006115 Bombanővé alakították ezt a hajléktalant! Elképesztő átalakulás!

Az előtte-utána fotók egy gyakorlatilag felismerhetetlen nőt mutatnak be, aki magabiztosságot és szépséget sugároz. Egyesek azt is mondhatnák, hogy Rita évekkel fiatalabbnak tűnt. A fényűző fekete ruhába öltözött Rita úgy nézett ki, mint egy sztár, eltitkolva, hogy egykor hajléktalan volt, aki a túlélésért küzdött az utcán.

kep 2024 01 28 170101569 Bombanővé alakították ezt a hajléktalant! Elképesztő átalakulás!

A rendkívüli átalakulás nemcsak az internetezőket lepte meg. Ez Rita önbecsülésére is nagy hatással volt. Szebbnek és magabiztosabbnak érzi magát, mint valaha. Rita megújult magabiztossággal most már alig várja, hogy szembeszálljon a világgal. Reméli, hogy átalakult megjelenése utat nyit a munkalehetőségek előtt, jótevője, Shafag Novruz hihetetlen nagylelkűségének köszönhetően.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!