Egy 3 éves kisfiú, látta az egy éve eltűnt nő szellemét – Tökéletes személyleírást adott róla

- Hirdetés -

A gyerekeknek hihetetlen fantáziája van. Úgy tudnak bizonyos történeteket mesélni, mintha azok valóban megtörténtek volna. Sőt mi több, az a hír járja, hogy a gyerekeknek nyitva van a harmadik szemük és látják az elhunyt személyek szellemét.

Több családi történet is alátámasztja, hogy a kicsik rég eltávozott nagyszüleik, dédszüleik szellemét látják a házban, sőt mi több beszélgetnek is velük. Ez persze megrémiszti a szülőket, mivel ők nem tapasztalnak efféle dolgokat. Előfordulnak olyan esetek is, mikor a kicsik ismeretlen emberek lelkét látják.

A cikkünkben szereplő 3 éves kisfiú egy tavaly eltűnt hölgy szellemét látta a minap. A szellemtörténetek évszázadok óta rabul ejtik az emberek fantáziáját, de egyes történetek valóban ijesztőnek hangozhatnak.

2 63 Egy 3 éves kisfiú, látta az egy éve eltűnt nő szellemét - Tökéletes személyleírást adott róla

Jake Gorba, feleségével és három gyermekével együtt ment el a Sutera-hegységben lévő Sierra Nemzeti Erdőbe. Az utazás során a család megállt ebédelni, s ekkor furcsa dologra lettek figyelmesek. A 3 éves Kadyn egyik pillanatról a másikra beszélgetésbe elegyedett valakivel.

A fiú hirtelen odafordult a szüleihez és azt mondta:

„Anyu, a néni elhunyt, szüksége van a segítségünkre.”

- Hirdetés -
Egy 3 éves kisfiú, látta az egy éve eltűnt nő szellemét - Tökéletes személyleírást adott róla

A döbbent szülők arra a rétre siettek, ahova a kisfiú mutatott. Mikor odaértek és körülnéztek senkit sem találtak. Kadyn viszont hajthatatlan volt. Folyamatosan azt mondta édesanyjának, hogy segíteni kell a néninek. Kadyn tökéletes személyleírást adott a nőről.

„Kadyn hajthatatlan volt. Folyamatosan azt mondta, hogy segíteni kell egy nőn. Elmondta, hogy középhosszú barna haja van, fekete inget és kék nadrágot visel. A személyleírásnak megfelelően feltettünk egy hirdetést az internetre, hátha valaki ráismer.”

5 1 Egy 3 éves kisfiú, látta az egy éve eltűnt nő szellemét - Tökéletes személyleírást adott róla

A szülők nagy meglepetésére egy illető jelentkezett is és kiderült, hogy az ominózus hölgy, akit Sandra Hughesnek hívnak már egy éve eltűnt. A helyi rendőrség érdeklődni kezdett a családnál.

A Madeira megyei seriff két helyettese elment arra a rétre, amit Kadyn emlegetett a szüleinek és alaposan átvizsgálták, de sajnos nem találtak új bizonyítékot, mely segítene nekik felgöngyölni az esetet.

3 62 Egy 3 éves kisfiú, látta az egy éve eltűnt nő szellemét - Tökéletes személyleírást adott róla

„Ha segítségkérő szellem volt, remélem a fiam tudott valahogy segíteni neki. Remélem a vele való beszélgetés segít a hölgy családjának megtalálni őt, hiszen biztos hosszú idő telt el azóta, hogy elhunyt.” – mondta az édesanya.

- Hirdetés -

A házaspár azt mondta, hogy továbbra is szeretnének a gyermekeikkel kirándulni, de kétszer is meggondolják hol állnak meg. Számos szellemvadász szerint a gyermekek és az állatok különösen érzékenyek a paranormális jelenségekre. Egy elmélet szerint a gyermekek elméje és fantáziája annyira gazdag, hogy képes elfogadni és felfogni a természetfeletti valóságot. Ennek köszönhetőn, hogy ők még észreveszik a szellemeket de a felnőttek már nem.

4 Egy 3 éves kisfiú, látta az egy éve eltűnt nő szellemét - Tökéletes személyleírást adott róla

Olyan elméletek is napvilágot láttak, miszerint a gyerekek képzeletbeli barátai valójában szellemek, akik megmutatták magukat nekik. Vajon ebből mennyi az igazság és mennyi a fikció? A tudomány cáfolja a szellemek létezését, amelyek állítólag megerősítik az emberi lélek létezését. Ez megmagyarázná, hogy miért tévednek el a Földön.

Ti mit gondoltok? Léteznek szellemek?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!