Egy hónap, és leállhat a Facebook Európában!

- Hirdetés -

Lehet, hogy egy hónap múlva már nem fogunk Facebookozni…

facebook tiltas Egy hónap, és leállhat a Facebook Európában!

Az EU-s hatóságok állítása szerint az írországi adatvédelmi hatóságoknak már csak egy hónapja maradt, hogy eldöntse, mi lesz a META és a FACEBOOK Európa valamint az USA közötti adatáramoltatásról.

kep 2023 04 18 124508335 Egy hónap, és leállhat a Facebook Európában!

A Facebook európai felhasználói adatokat az USA-ba szeretnék vinni és erről szeretnének betiltani egy jogi eszközt. Attól tartanak, hogy az információkhoz az USA titkosszolgálatai is hozzáférhetnek.

- Hirdetés -

A META európai központja Írországban van, így az íreknek kell ezzel kapcsolatban dönteniük. Múlt hónapban május közepére ígérték a tiltást.

kep 2023 04 18 124522894 Egy hónap, és leállhat a Facebook Európában!

A META többször is figyelmeztetett már, hogy ha nem tudnak Európából adatokat vinni az USA-ba, akkor leállíthatja Európába a Facebookot.

kep 2023 04 18 124556616 Egy hónap, és leállhat a Facebook Európában!

Az EU és az USA közti adatvédelmi megállapodás csak júliusban születhet meg, ergo ezt a forgatókönyvet tovább valószínűsíti.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!