Egy válóperes ügyvéd szerint ez az 5 jele annak, hogy biztosan ELVÁLTOK!

- Hirdetés -

Magyarországon minden harmadik házasság válással ér véget. Ezzel egyébként dobogósak vagyunk a világban, ráadásul a tendencia növekszik!

Vannak olyan kapcsolatok, amelyek már csak fájdalmat tartogatnak az egyik vagy mindkét fél számára. Egy híres válóperes ügyvéd összeszedte azokat az alapvető dolgokat, amelyek menthetetlenül váláshoz vezetnek.

kep 2023 09 27 134312309 Egy válóperes ügyvéd szerint ez az 5 jele annak, hogy biztosan ELVÁLTOK!

Elvesztett érdeklődés

Az a legelső jele a váláshoz vezető útnak. Az egyik fél érdektelenné kezd válni a másik irányába. Néha kifejezetten zavarja a jelenléte. A legrosszabb, amikor már nem talál többé vonzónak és semmilyen erőfeszítést nem tesz annak irányába, hogy ez megváltozzon.

- Hirdetés -
kep 2023 09 27 134322600 Egy válóperes ügyvéd szerint ez az 5 jele annak, hogy biztosan ELVÁLTOK!

A kedvesség hiánya

A partnered rosszindulatú? Rideg? Sokszor napokig nincs egy kedves szava sem hozzátok, pedig nem így ismertétek meg. Leszúr, ha valamit rosszul csinálsz sőt, csúnyán meg is bánt, de nem érdekli. Ha jót teszel, azt meg észre sem veszi, nemhogy megköszönné.

kep 2023 09 27 134332158 Egy válóperes ügyvéd szerint ez az 5 jele annak, hogy biztosan ELVÁLTOK!

Testi vagy lelki bántalmazás

A családon belüli erőszak egy olyan dolog, ami szinte megfoghatatlan. Ennek oka, hogy az esetek nagy részében a szenvedő fél titokban tartja. Nem mer beszélni róla, így még egy statisztikát sem lehetne mondani azzal kapcsolatban, hogy a párkapcsolatok mekkora részében van jelen. Csak találgatni lehet. Az biztos, hogy akár verbális, akár fizikai bántalmazásról van szó, azonnal lépni kell. Te vagy az áldozat, menekülj! Csak rosszabb lesz. Az, aki megüti a párját egyszer, az többször is meg fogja. A bántalmazás minden formája esetén lépned kell. Azonnal!

kep 2023 09 27 134232655 Egy válóperes ügyvéd szerint ez az 5 jele annak, hogy biztosan ELVÁLTOK!

Hazugságok hálója

Apró hazugságokat minden ember tesz a hétköznapjai során, de erre rá lehet szokni. Ha a dolog súlyosabbá válik, akkor az a váláshoz vezető út egyik lépcsőfoka. Az se jó, ha ő bizalmatlan veled. Ha mindig azt akarja tudni, hogy mit csinálsz, vagy mit érzel. Ez sehová nem vezet.

- Hirdetés -
kep 2023 09 27 134224989 Egy válóperes ügyvéd szerint ez az 5 jele annak, hogy biztosan ELVÁLTOK!

Alkohol

Ez már a vég kezdete. Ha előkerül az ital, akkor ott már komoly gond van. Hogy most valaki attól várja a boldogságot, vagy abba próbál menekülni az mindegy. Az alkohol mindig valamiféle lelki probléma elsimítása révén jelenik meg és döntő többségben ott is marad. Arról nem beszélve, hogy az ilyen tudatmódosítók befolyásolják az emberek hangulatát és személyiségét. Ezzel rontanak a helyzeten.

kep 2023 09 27 134246209 Egy válóperes ügyvéd szerint ez az 5 jele annak, hogy biztosan ELVÁLTOK!

Van megoldás? Néha igen, néha nincs. Vannak helyzetek, amikor jobb külön.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!