Életveszélyben Kelemen Anna. Alig 40 kiló az ismert celeb. Ezért fogyott le ennyire:

- Hirdetés -

Rengetegen aggódnak Kelemen Annáért, aki az utóbbi időben betegesen lefogyott. Most elárulta, hogy miért:

6 hónap alatt 10 kilót dobott le. Most februárban csupán 43 kilót nyomott, azóta tovább 3 kilótól „szabadult” meg.

Kelemen Anna a Blikk Címlapsztori c. műsorában volt vendég, ahol szóba került a fogyása is. Elárulta, hogy azóta további kilókat faragott le a testsúlyából.

- Hirdetés -

„Életben vagyok azóta is… reagálva aerra, hogy meg fogok halni. Előbb-utóbb igen. Túlértékeljük az életet. Velem nem történnek véletlenül a dolgok, tudatos volt a fogyás. Sokan mondják, hogy túl vékonynak tartanak, de én nem tartom magam annak”

kep 2023 03 23 095535477 Életveszélyben Kelemen Anna. Alig 40 kiló az ismert celeb. Ezért fogyott le ennyire:

Nemrég a Fókusz c. műsorban egy orvos is felhívta a figyelmét arra, hogy az alkatához mérten rettentően alultáplált és ez komoly egészségügyi gondokhoz vezetehet. Ő azonban nem törődik az orvos tanácsainak.

 „Már nem 7,4 kiló zsírról van szó, mert azóta is fogytam… ez egy egy hónapos hír. Most így vagyok jól”

- Hirdetés -

Állítása szerint mozgással és egészséges táplálkozással érte el ezt a testsúlyt.

„Mostanában inkább sokat iszom, ami alatt folyadékot értek. Nagyon sok mindennel próbálok elmenni a falig. Kíváncsi vagyok például, mikor lesznek mondjuk beszédzavaraim a szénhidrátmegvonástól, vagy mitől lassulok be. Mert – valljuk be – nagyon erős nem vagyok. Kevesebb kalóriával súlyokat nem tudok emelgetni” – tette hozzá.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!