ELKÉPESZTŐ! Sellő csontvázat találtak Ausztrália tengerpartján

- Hirdetés -

A képen egy partra mosott lény csontváza található.

Úgy néz ki, mint egy sellő– mondta Bobbi-lee Oates, aki a queenslandi Keppel Sands strandon sétálva bukkant rá a csontvázmaradványokra.

A tengerparton autóztunk, sátorhelyet keresve, és nem tudtuk nem észrevenni, hogy ez a valami néz ki, mint egy emberi koponya. Megálltunk és azon töprengtünk, hogy mi a fene lehet ez, és miért néz ki emberi maradványoknak? 

- Hirdetés -
kep 2023 07 19 183249683 ELKÉPESZTŐ! Sellő csontvázat találtak Ausztrália tengerpartján

A fotókon egy rejtélyes lény látható, akinek humanoid koponyája és széttárt bordái vannak. A nő úgy becsülte, hogy a lény körülbelül 2 méter hosszú volt.

Ember alakú koponyája volt, megnyúlt állkapcsával, szőrzete tehénhez vagy a kenguruhoz hasonló színű, de a bomlás miatt sok helyen szőrtelen volt. Sellő alakja volt, de szőrös.. Úgy tűnt, hogy farka van… Bobbi folytatta, hozzátéve, hogy először azt hitte, egy „új fajt” fedezett fel.

kep 2023 07 19 183259945 ELKÉPESZTŐ! Sellő csontvázat találtak Ausztrália tengerpartján

A fényképet azért tette közzé a Facebookon, mert segítséget remélt az azonosításához. A netezők megosztották gondolataikat.

- Hirdetés -

Számomra határozottan úgy néz ki, mint egy fiatal bálna” – kommentálta a képeket Rob Deaville, a Londoni Zoológiai Társaság munkatársa.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!