Világunk.hu
2023 október 2 hétfő
Világunk.hu
KezdőlapÉrdekességekELKÉPESZTŐ! Sellő csontvázat találtak Ausztrália tengerpartján

ELKÉPESZTŐ! Sellő csontvázat találtak Ausztrália tengerpartján

-

A képen egy partra mosott lény csontváza található.

Úgy néz ki, mint egy sellő– mondta Bobbi-lee Oates, aki a queenslandi Keppel Sands strandon sétálva bukkant rá a csontvázmaradványokra.

A tengerparton autóztunk, sátorhelyet keresve, és nem tudtuk nem észrevenni, hogy ez a valami néz ki, mint egy emberi koponya. Megálltunk és azon töprengtünk, hogy mi a fene lehet ez, és miért néz ki emberi maradványoknak? 

kep 2023 07 19 183249683

A fotókon egy rejtélyes lény látható, akinek humanoid koponyája és széttárt bordái vannak. A nő úgy becsülte, hogy a lény körülbelül 2 méter hosszú volt.

Ember alakú koponyája volt, megnyúlt állkapcsával, szőrzete tehénhez vagy a kenguruhoz hasonló színű, de a bomlás miatt sok helyen szőrtelen volt. Sellő alakja volt, de szőrös.. Úgy tűnt, hogy farka van… Bobbi folytatta, hozzátéve, hogy először azt hitte, egy „új fajt” fedezett fel.

kep 2023 07 19 183259945

A fényképet azért tette közzé a Facebookon, mert segítséget remélt az azonosításához. A netezők megosztották gondolataikat.

Számomra határozottan úgy néz ki, mint egy fiatal bálna” – kommentálta a képeket Rob Deaville, a Londoni Zoológiai Társaság munkatársa.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via