Elon Musk kiakadt! Szerinte botrány, hogy gyerekeknek engedélyezünk nemváltó műtétet. A szülők bele se szólhatnak…

- Hirdetés -

A Twitter, a Tesla és a SpaceX milliárdos tulajdonosa nem finomkodott!

Ez egy újabb kérdés, ami társadalmilag és politikailag is megosztja a közvéleményt. Elon Musk, azonban nem finomkodott. Pénteki twitter bejegyzésében nyíltan állást foglalt a kérdésben.

„Minden szülőnek vagy orvosnak, aki sterilizálja a gyermekét, mielőtt beleegyező felnőtté válna, életfogytig börtönbe kell mennie”

- Hirdetés -
kep 2023 04 16 082830630 Elon Musk kiakadt! Szerinte botrány, hogy gyerekeknek engedélyezünk nemváltó műtétet. A szülők bele se szólhatnak...

A kiskorúakon végzett nemi átalakító műtétek heves viták alapját képezik Amerikában.

Joe Biden szerint a transzneműek jogainak védelme érdekében az úgynevezett „nemi megerősítő kezelések” korlátlan hozzáférhetőségét kell biztosítani a kiskorú gyermekek számára. Magyarán gyerekeken is lehet nemi átalakító műtétet végezni.

kep 2023 04 16 083609795 Elon Musk kiakadt! Szerinte botrány, hogy gyerekeknek engedélyezünk nemváltó műtétet. A szülők bele se szólhatnak...

A GYEREKEKNEK JOGUK LESZ BESÉTÁLNI A NEMVÁLTÁSSAL FOGLALKOZÓ INTÉZMÉNYEKBE, ÉS A SZÜLŐK TUDTA VAGY BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL PUBERTÁSGÁTLÓT KAPHATNAK.

kep 2023 04 16 083557065 Elon Musk kiakadt! Szerinte botrány, hogy gyerekeknek engedélyezünk nemváltó műtétet. A szülők bele se szólhatnak...

A FIÚKNAK ALKOTMÁNYOS JOGA LESZ A KASZTRÁLÁSHOZ, A LÁNYOK PEDIG A MICHIGANI ALKOTMÁNY ÉRTELMÉBEN BÁRMIKOR ELTÁVOLÍTTATHATJÁK A MÉHÜKET VAGY A PETEFÉSZKÜKET A SZÜLŐK BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL.

- Hirdetés -
kep 2023 04 16 083545387 Elon Musk kiakadt! Szerinte botrány, hogy gyerekeknek engedélyezünk nemváltó műtétet. A szülők bele se szólhatnak...

Virginiaban még rosszabb a helyzet! Ott teljesen kizárnák a szülőket ebből a döntésből sőt…

A HATÓSÁGOKNAK MEG KELLENE VIZSGÁLNIUK, HOGY ELVEGYÉK-E A GYEREKEIKET AZOKTÓL A SZÜLŐKTŐL, AKIK NEM HAJLANDÓAK ENGEDÉLYEZNI A GYERMEKÜK NEMVÁLTÁSÁT.

kep 2023 04 16 083532846 Elon Musk kiakadt! Szerinte botrány, hogy gyerekeknek engedélyezünk nemváltó műtétet. A szülők bele se szólhatnak...

Érdekesség, hogy több nemváltáson átesett gyerek tiltakozik ez ellen, ugyanis saját bevallásuk szerint SEM VOLTAK GYEREKKÉNT FELKÉSZÜLVE EGY, AZ ÉLETÜKET MEGHATÁROZÓ DÖNTÉSRE.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!