Elvesztette 17 hónapos lányát. Nem sokkal később különös dolgot vett észre az esküvői fotóin

- Hirdetés -

Egy gyermek halála a legrosszabb dolog, amit egy szülő megtapasztalhat. Rendkívül nehéz megbékélni egy kicsi elvesztésével. Ilyen tragédia érte ezeket fiatal szülőket, Tahliát és Cecilt.

kep 2023 03 08 204807322 Elvesztette 17 hónapos lányát. Nem sokkal később különös dolgot vett észre az esküvői fotóin

Tahlia Brown és Cecil Murphy tragikus balesetben veszítették el lányukat, Taidynt . Egy 17 hónapos kislány, akit szeretettel Tottynak hívnak, beleesett egy felfújható medencébe, ahol megfulladt.

kep 2023 03 08 204826242 Elvesztette 17 hónapos lányát. Nem sokkal később különös dolgot vett észre az esküvői fotóin

A kicsit azonnal kórházba szállították, és mesterséges kómába került. Másnap Totty az anyja karjaiban életét vesztette. A szülőket lesújtotta gyermekük elvesztése.

@leah29murphy I don’t believe in many things, especially with the recent loss of our daughter had me thinking she wasn’t there sharing our special day with us, and this proves otherwise. I’m forever missing you my little shadow. 👼🏼💕#infantloss #paranormal #fyp #foryoupageofficiall #fypシ #tottymurphy #mybabygirl @[-O-] ♬ original sound – payton

Néhány hónappal lányuk halála után a gyászoló pár összeházasodott. Az ifjú párban azonban nem a ceremónia és a fogadás váltotta ki a legnagyobb érzelmeket, hanem az esküvői fotón fellelt kis részlet. Tahlia és Cecil egy zöld kertben pózolnak egy kis árnyékkal a háttérben.

- Hirdetés -
kep 2023 03 08 204630793 Elvesztette 17 hónapos lányát. Nem sokkal később különös dolgot vett észre az esküvői fotóin

„Kevés dologban hiszek, különösen a lányunk közelmúltbeli elvesztése után.” – mondta a megdöbbent anya a TikTokon.

Tahlia megosztotta történetét a TikTokon. Meg van győződve arról, hogy az árnyék a kis Totta jele, aki ezt az önfeledt pillanatot szerette volna megosztani szüleivel. A történet sok szívet megérintett, és a videó alatt meghatott felhasználók kommentjei voltak.

kep 2023 03 08 204903950 Elvesztette 17 hónapos lányát. Nem sokkal később különös dolgot vett észre az esküvői fotóin

A rövid videót csaknem 1,5 millió alkalommal nézték meg, és több mint 80 000 hozzászólás fűződik hozzá. Még a szkeptikusoknak is el kell ismerniük, hogy van valami szívmelengető a történetben.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!