Ennyi volt? Várkonyi Andrea elköltözött Mészáros Lőrinctől?!

- Hirdetés -

Furcsa pletyka kelt szárnyra a napokban!

A pletyka szerint másfél évnyi házasság után Várkonyi Andrea elköltözött Mészáros Lőrinctől. A pletyka akkor kapott szárnyra, amikor kiderült, hogy Andrea egy nagyon drága balatoni ingatlan tulajdonosa lett.

varkonyi Ennyi volt? Várkonyi Andrea elköltözött Mészáros Lőrinctől?!

Balatonfüreden, nem messze a parttól egy luxusapartman legfelső emeletén vásárolta meg Andi a sógorától háromszáz millió forintért. Vagyis, ennyiért vette három éve a férje testvére.

- Hirdetés -

Az biztos, hogy most már Andrea a tulajdonosa a luxuslakásnak.

A lakás lehetne egy remek befektetés is, amivel Andi jól kereshetne.

kep 2023 07 05 154530008 Ennyi volt? Várkonyi Andrea elköltözött Mészáros Lőrinctől?!

Mészáros úr ugyanolyan szerelmes Andiba, mint hajdanán volt. Továbbra is lesi minden kívánságát, és a tenyerén hordozza őt. Viszont Andrea egy intelligens nő, és a többi, hirtelen meggazdagodott hírességgel ellentétben ő abszolút hallgat a magánéletéről. Olyannyira, hogy már tíz hónapja nem használja a közösségi oldalait sem. Nincsenek fotók a külföldi útjaikról, vagy a legújabb, méregdrága ruháiról. Azt sem verik nagy dobra, hogy most éppen hol nyaralnak, és mindaddig ez jótékony homályban is marad, amíg nem kerül az útjukba egy hazánkfia, aki gyorsan lesifotót készít róluk.

- Hirdetés -
kep 2023 07 05 154540813 Ennyi volt? Várkonyi Andrea elköltözött Mészáros Lőrinctől?!

Állítólag nem költözött el Andi a férjétől.

A férjével közösen működtetett cégen nem igazán jövedelmezőek. Andi saját vállalkozása, ami sok pénzt hoz a konyhára.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!