30 másodperc alatt lezavarta a szülést a 34 éves nő. Mi volt a trükkje?

- Hirdetés -

A 34 éves fitneszmániás sokkolja az embereket a videóival. A nő még terhesen sem hagyta abba a súlyemelést. Nem is esett nehezére a szülés…

Hogy mire volt jó mindez? Állítólag egyetlen nyomással, 30 másodperc alatt megszülte gyermekét.

mom works out during pregnancy and gave birth in 30 seconds 1 30 másodperc alatt lezavarta a szülést a 34 éves nő. Mi volt a trükkje?

Yanyah Milutinović elmesélte történetét:

„Összesen hát órán át vajúdtam, de egyetlen lökéssel, kevesebb mint 30 másodperc alatt kinyomtam a közel 4 kilós fiamat. Büszke vagyok magamra és a testemre.”

mom works out during pregnancy and gave birth in 30 seconds 5 30 másodperc alatt lezavarta a szülést a 34 éves nő. Mi volt a trükkje?

A nő soha nem lazsál. Szülés után is folyamatosan mozgott.

- Hirdetés -

Körülbelül két és fél héttel a szülés után a kétgyermekes anyuka már készen állt arra, hogy újra konditerembe menjen.

mom works out during pregnancy and gave birth in 30 seconds 4 30 másodperc alatt lezavarta a szülést a 34 éves nő. Mi volt a trükkje?

„A gyógyulásomra és a fizikai teljesítményemre összpontosítottam. Nem az érdekelt, hogy nézek ki a szülés után…”

mom works out during pregnancy and gave birth in 30 seconds 3 30 másodperc alatt lezavarta a szülést a 34 éves nő. Mi volt a trükkje?

„Az elmúlt négy hónapban sikerült visszaszereznem az erőmet. Sőt! Sokkal nagyobb súlyt is képes voltam kinyomni, mint eddig.”

mom works out during pregnancy and gave birth in 30 seconds 2 1 30 másodperc alatt lezavarta a szülést a 34 éves nő. Mi volt a trükkje?

Egy hónapja jött ki a kórházból, de már 100 kilóval guggolt. Rá fél évre már 200 kilóval is ment neki.

Yanyah elmondta, hogy az első terhessége sokkal nehezebben zajlott. Úgy véli, hogy a fitneszmániája segítette abban, hogy a második szülés ilyen könnyedén lezajlott.

„Először 100 kilóval szerettem volna guggolni, amit a szülés után 5 héttel már meg tudtam tenni. A következő célom a 150 kiló volt, ami a szülés után 9 héttel ment. A szülés után 5 hónappal 180 kilóval guggoltam. Mi ez, ha nem teljesítmény?”

- Hirdetés -

Azt tanácsolja a leendő anyukáknak, hogy vezessenek be valamilyen edzést az életükbe, így sokkal könnyebben megy majd a szülés is.

Emelett tartózkodik a szigorú fogyókúrától és inkább arra összpontosít, hogy fehérjedús ételeket egyen.

345 30 másodperc alatt lezavarta a szülést a 34 éves nő. Mi volt a trükkje?

„Élvezni kell a születésnapokat, ünnepeket. Ha finom vacsora van tálalva, nem kell nemet mondani.”

Persze, sokan támadják azért, mert terhesen is edzett. Egyesek szerint úgy néz ki, mint egy férfi. Nem szabadna elfelejtenie, hogy nőies megjelenés nem fér össze a gigantikus izmokkal.

- Hirdetés -

Ezt leszámítva a képei alatt lévő megjegyzések támogatók és motiválók. Sok nő és anya kap inspirációt abból, amit ő képvisel. Ez teszi őt boldoggá.

asd 1 30 másodperc alatt lezavarta a szülést a 34 éves nő. Mi volt a trükkje?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ha tetszett a cikk, akkor ezt is ajánljuk a figyelmedbe: 9 dolog, amit minden nőnek tudnia kell még a szülés előtt

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!