A szülők hazavitték a beteg kislányt, hogy utolsó óráiban a családjával lehessen. Éjszaka azonban Isteni csoda történt.

- Hirdetés -

Brittanny Backenhaster élettel teli gyerek volt. A kislány szeretett énekelni és sokat mosolygott. Egyik napról a másikra azonban minden megváltozott. Jamie, Brittanny anyukája furcsa zajt hallott a lánya szobájából.

Jamie a lány szobájába rohant, és amikor meglátta, hogy mi történik azonnal tudta, hogy ez nem jó.

Screenshot 1 37 A szülők hazavitték a beteg kislányt, hogy utolsó óráiban a családjával lehessen. Éjszaka azonban Isteni csoda történt.

Brittanny a földön feküdt és rángatózott. Rohama volt. Jamie maga is epilápsziában szenvedett, de a gyógyszereknek hála kontroll alatt tudta tartani betegségét.

A kórházban az anya félelmei beigazolódtak. A diagnózis egyértelműen kimutatta, hogy lánya is epilepsziában szenved.

- Hirdetés -

Brittanny esetében a hagyományos módszerek és kezelések kudarcot vallottak. Jamie nem tudta, hogy gyermeke képes lesz-e valaha is normális életet élni. A rohamok egyre súlyosabbá váltak, és a lánynak óriási problémái lettek a hétköznapi tevékenységekben is.

Screenshot 3 10 A szülők hazavitték a beteg kislányt, hogy utolsó óráiban a családjával lehessen. Éjszaka azonban Isteni csoda történt.

Senki sem tudott segíteni a kislányon. A betegség elképesztő ütemben rontotta a kislány állapotát. A szülők már lelkileg és anyagilag is kimerültek. A legrosszabb az volt, hogy a betegség egyre súlyosabbá vált. A rohamok olyan gyakoriak lettek, hogy a kislánynak sisakot kellett viselnie.

Egyik alkalommal három hétig volt korházban a kis Britanny. Az agyvizsgálatok drámai pusztulást mutattak.

- Hirdetés -
Screenshot 2 11 A szülők hazavitték a beteg kislányt, hogy utolsó óráiban a családjával lehessen. Éjszaka azonban Isteni csoda történt.

Az orvosok széttárták a kezüket. Nem tehettek mást. Megengedték a szüleinek, hogy hazavihessék lányukat. Nem másért, minthogy a gyermek utolsó perceit a családja körében tölthesse. Az anya fájdalma elviselhetetlen volt.

Tudta, hogy csak a csoda segíthet a kislányán.

A lány közel volt a halálhoz. Jamie imádkozott. Kérte Istenit, hogy hagyja életben a lányát.

Screenshot 4 9 A szülők hazavitték a beteg kislányt, hogy utolsó óráiban a családjával lehessen. Éjszaka azonban Isteni csoda történt.

Az éjszaka folyamán megtörtént a csoda!

- Hirdetés -

Brittanny reggel kinyitotta a szemét és beszélni kezdett. Egy év után a lány reagált a körülötte lévő eseményekre. A kórházban az orvosok ledöbbentek. Nem tudták megmagyarázni, hogyan lehetséges mindez.

Jamie hisz abban, hogy Isten válaszolt az imáira. Az orvosok is egyetértettek abban, hogy ez Isteni csoda volt.

Screenshot 5 6 A szülők hazavitték a beteg kislányt, hogy utolsó óráiban a családjával lehessen. Éjszaka azonban Isteni csoda történt.

Brittanny állapota javulni kezdett. Már készül vissza az iskolába. Csodálatos gyógyulása óta nem volt epilepsziás panasza.

Íme egy angol nyelvű videó is a történetről annak, aki érti.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ha tetszett, akkor olvassátok el ezt is: Túl van az utolsó kezelésen a rákkal küzdő kisfiú, akinek a fotója futótűzként terjedt…

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!