Férfi létére gyermeket szült. A nővéreket teljesen összezavarta.

- Hirdetés -

Egy gyermek kihordása senki számára sem egyszerű feladat. Bármennyire is szép dolog, a legtöbb nő bevallja, hogy bizony kényelmetlen, macerás és sokszor rettentő kellemetlen érzés terhesnek lenni. Mi van akkor, ha egy férfi találja ki, hogy babát szeretne…szülni?!

A 37 éves Bennett Kasper-Williams 2020 márciusában tudta meg, hogy terhes.

Mindenkit megnyugtatunk, hogy nem arról van szó, amit a Junior című filmben láthattunk Arnold Schwarzenegger-rel. Bennett nőnek született, de idővel úgy gondolta, hogy inkább férfi szeretne lenni. A mai világban, ha valaki férfinak gondolja magát, akkor az is. Legalábbis ezen gondolkodásmód élharcosai keményen küzdenek azért, hogy mindenki az lehessen, ami szeretne.

kep 2021 12 24 082624 Férfi létére gyermeket szült. A nővéreket teljesen összezavarta.

Bennett 2011-ben rájött arra, hogy transznemű. 2017-ben találkozott Malikkal, a férjével, akivel 2019-ben összeházasodott. A pár úgy döntött, hogy gyermeket szeretne.

Szóval, Bennett korábban hormonkezelésen esett át, de nemi átalakító műtéten még nem. A hormonokat abba kellett hagynia, így lehetősége volt teherbe esni és kihordani gyermekét is.

- Hirdetés -
kep 2021 12 24 082737 Férfi létére gyermeket szült. A nővéreket teljesen összezavarta.

A férfi 2020 októberében, császármetszéssel szülte meg gyermekét.

Egy gyönyörű kisfiút, akit Hudsonnak neveztek el.

Bennett azt mesélte, hogy a lapos mellkasa és szakálla ellenére a személyzet „anyának” és „asszonyomnak” hívta, ami őt meglehetősen zavarta.

- Hirdetés -

Szerinte ez nincs rendjén. Ez hamis megállapítás. Pláne a mai világban. Szerinte nem lehet az anyaságot csak a nőkkel párhuzamba hozni, ugyanis nem minden nő eshet teherbe és tudja kihordani gyermekét.

Az sem tetszik neki, hogy az egész várandósgondozási intézmény az anyaság fogalmára összpontosít. Nem mellesleg, szerinte az egész várandósság egy hatalmas üzlet Amerikában.

Szerinte a terhességben semmi „nőiesség” nincs.

kep 2021 12 24 082557 Férfi létére gyermeket szült. A nővéreket teljesen összezavarta.

„Annyira összefonódik a nemmel, hogy nehéz volt elkerülni a félreértést. A várandósságban semmi nőiességet nem éreztem. Sőt! Azt gondolom, hogy a világjárvány idején kihordani egy gyermeket úgy, hogy egyedül kellett a kórházba és a találkozókra mennem egy nagyon bátor és férfias dolog volt. „

- Hirdetés -

Úgy véli, hogy egy apa, aki megszülte a gyermekét egy hatalmas dolog és ezzel is bizonyítja, hogy nem minden ember, aki gyermeket vállal az „anya”.

Hogy erről a kis Hudsonka mit fog gondolni, az már egy másik kérdés…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!