Ezért tedd a WC papírt a hűtőbe! Le fog esni az állad…

- Hirdetés -

Már a nagyanyáink is ismerték ezt a trükköt! Te még nem tudod?

wcpapirszagok Ezért tedd a WC papírt a hűtőbe! Le fog esni az állad...

A divattól és a szépségtől a takarításhoz és rendrakáshoz szükséges otthoni jogorvoslatokig, a TikTok jelenleg tele van különféle felvételekkel, amelyek gyorsan felkeltik az internetezők figyelmét. Az egyik ilyen videó bemutatja, mire képes egy hűtőbe helyezett wc-papír. Ennek köszönhetően egyszer s mindenkorra megszabadulhatunk egy bosszantó problémától.

kep 2023 11 17 193531524 Ezért tedd a WC papírt a hűtőbe! Le fog esni az állad...

De miért???

Ha kellemetlen szagokkal küszködsz a hűtőszekrényben , vagy egyszerűen olyan ételt hagytál benne, amely már nem friss – tegyél egy tekercs WC-papírt a hűtőbe, és megkíméled magad, a szaglásodat és a hűtőt.

- Hirdetés -

Mielőtt azonban a papírtekercset a hűtőszekrénybe helyeznéd, készíts oldatot vízből és egy kis szódabikarbónából. Először a tekercs toalettpapírt mártsd a kapott anyagba, majd tedd be a hűtőszekrénybe. A szódabikarbóna elkezdi összegyűjteni a szagokat.

kep 2023 11 17 193545511 Ezért tedd a WC papírt a hűtőbe! Le fog esni az állad...

Hogyan lehet megszabadulni a kellemetlen szagtól a hűtőszekrényből?

Ha szeretnél megszabadulni a kellemetlen szagtól, más, ugyanolyan hatékonynak ítélt módszert is kipróbálhatsz. Az egyik az, hogy egy fekete teás zacskót helyezz el a hűtőszekrényben – a háztartási készülék sarkában. Egyesek szerint a teazacskók két napon belül megszüntetik a kellemetlen szagokat a hűtőszekrényben.

klozetpapir Ezért tedd a WC papírt a hűtőbe! Le fog esni az állad...

A nyers burgonya is hasznos lehet. Ne feledd azonban, hogy kétnaponta cserélni kell, különben a tervezettnél ellenkező hatást érhetsz el.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!