Világunk.hu
2023 december 5 kedd
Világunk.hu
KezdőlapÉrdekességekEzért tedd a WC papírt a hűtőbe! Le fog esni az állad...

Ezért tedd a WC papírt a hűtőbe! Le fog esni az állad…

-

Már a nagyanyáink is ismerték ezt a trükköt! Te még nem tudod?

wcpapirszagok

A divattól és a szépségtől a takarításhoz és rendrakáshoz szükséges otthoni jogorvoslatokig, a TikTok jelenleg tele van különféle felvételekkel, amelyek gyorsan felkeltik az internetezők figyelmét. Az egyik ilyen videó bemutatja, mire képes egy hűtőbe helyezett wc-papír. Ennek köszönhetően egyszer s mindenkorra megszabadulhatunk egy bosszantó problémától.

kep 2023 11 17 193531524

De miért???

Ha kellemetlen szagokkal küszködsz a hűtőszekrényben , vagy egyszerűen olyan ételt hagytál benne, amely már nem friss – tegyél egy tekercs WC-papírt a hűtőbe, és megkíméled magad, a szaglásodat és a hűtőt.

Mielőtt azonban a papírtekercset a hűtőszekrénybe helyeznéd, készíts oldatot vízből és egy kis szódabikarbónából. Először a tekercs toalettpapírt mártsd a kapott anyagba, majd tedd be a hűtőszekrénybe. A szódabikarbóna elkezdi összegyűjteni a szagokat.

kep 2023 11 17 193545511

Hogyan lehet megszabadulni a kellemetlen szagtól a hűtőszekrényből?

Ha szeretnél megszabadulni a kellemetlen szagtól, más, ugyanolyan hatékonynak ítélt módszert is kipróbálhatsz. Az egyik az, hogy egy fekete teás zacskót helyezz el a hűtőszekrényben – a háztartási készülék sarkában. Egyesek szerint a teazacskók két napon belül megszüntetik a kellemetlen szagokat a hűtőszekrényben.

klozetpapir

A nyers burgonya is hasznos lehet. Ne feledd azonban, hogy kétnaponta cserélni kell, különben a tervezettnél ellenkező hatást érhetsz el.