Ezt a feladatot szánta neked a sors a csillagjegyed szerint!

- Hirdetés -

Milyen sorsfeladatai vannak a különböző csillagjegyeknek? Most megtudhatod!

KOS

Te arra rendeltettél, hogy feltétel nélkül szeress és elfogadj másokat. Saját igényeid elé helyezed a szeretteidet. Ehhez a legnagyobb segítséged a Veled született harci szellemed. Ezt a gyermekeid nagyon fogják értékelni. Nem könnyű feladat, de a sorsa megvalósítása senkinek sem az.

sors Ezt a feladatot szánta neked a sors a csillagjegyed szerint!

BIKA

Nyugodt, összetett és szervezett az életed. Ezt akkor sem szabad elfelejteni, amikor a gyermekeid borzolják a kedélyeid. A higgadtságodat próbált megőrizni a gyereknevelés során is.

- Hirdetés -

IKREK

Teljesen két személyiséged van. Hol feldobott és vidám, hol teljesen magadba süllyedsz. A te legfontosabb feladatod az, hogy egyensúlyba hozd magad, és ne a két véglet között billegj.

kep 2023 04 05 145401709 Ezt a feladatot szánta neked a sors a csillagjegyed szerint!

RÁK

Vélhetőleg két gyermeked lesz. Köztük elég nagy lesz a korkülönbség. A gondoskodás és a nevelés mintaképe vagy. Neked az a feladatod, hogy elsajátítsd azt, hogy ne óvd túl a szeretteid. Hagyd őket élni és lélegezni.

OROSZLÁN

Nagyon büszke típus vagy. Ha már gyerekeid vannak, akkor nemcsak magadra lehetsz büszke. Sok mindenről le kell mondanod értük. A gyerekeid mellett bőven lesz időd begyakorolni, hogy leadj a büszkeségedből.

- Hirdetés -

SZŰZ

Stresszes típus vagy. Az a sorsod, hogy legyen egy gyermeked. Miatta is rengeteget fogsz stresszelni, de a szülői érzékes kárpótolni fognak a nehézségekért.

kep 2023 04 05 145412584 Ezt a feladatot szánta neked a sors a csillagjegyed szerint!

MÉRLEG

Nem szabad túlterhelni az egyensúlyodat. Pláne nem szülőként. A lelki egyensúlyod megtalálása rendkívül fontos a számodra és ezt csak úgy érheted el, ha pontosan tudod, hogy mennyit vállalhatsz. Idő lesz megtanulni.

SKORPIÓ

A szeretet nagyon fontos a számodra. Meg kell tanulnod közvetíteni az érzelmeid. Ehhez jó, ha vannak gyermekeid, ugyanis segítenek felszínre hozni a mélyen elrejtett érzéseid.

- Hirdetés -
kep 2023 04 05 145431000 Ezt a feladatot szánta neked a sors a csillagjegyed szerint!

NYILAS

Felfedező típus vagy, aki imád utazni és világot látni. A sorsod biztosan akadályozni fog ebben, amit nem veszel könnyedén. Meg kell tanulnod felelősséget vállalni és önmagad mellett másokról is gondoskodni.

BAK

Remek szervező vagy. Mindent alaposan átgondolsz. Keményen, szorgalmasan dolgozol. A baj, hogy ez a családban eltöltött szereped rovására megy. Nem temetheted magad folyton a munkába. Találj egyensúlyt a család és a munka között.

kep 2023 04 05 145442952 Ezt a feladatot szánta neked a sors a csillagjegyed szerint!

VÍZÖNTŐ

Fontos számodra a függetlenség, szabadság. Nehezen kötelezed el magad mert úgy érzed, hogy akadályoz és korlátoz egy tartós kapcsolat. Nehezen alkalmazkodsz. Ez a feladatod, ehhez pedig egy gyermek a legjobb megoldás. Majd az megtanít téged alkalmazkodni. Csak el kell jutni odáig.

HALAK

Az érzelmek embere vagy. A család az egész életed és a sorsod is. A te feladatod, hogy átadd a szeretteidnek a benned rejlő érzelmekből valamennyit. Csak úgy fickándozol az életben. Taníts erre másokat is.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!