Ezt a videót már 36 millióan látták. Kitett egy darab húst a partra. Ez mászott ki a homokból érte…

- Hirdetés -

Az állat közvetlenül a homok felszíne alatt él a tengerparton. A látványa ijesztő lehet.

Azonnal felfedi magát, amint ételszagot érez. Rohadó hússal, hallal és hínárral táplálkozik. Extrém esetben a strandon pihenőt is megharaphatja.

A helyi horgászok szerint ezeket a kis férgeket „jó csaliként tartják számon”. Állítólag jól teljesítenek a horgászatban.

- Hirdetés -
hal ijeszto Ezt a videót már 36 millióan látták. Kitett egy darab húst a partra. Ez mászott ki a homokból érte...

Nemrég egy strandoló közzétett egy videót a TikTokon, amely bemutatja, hogyan lehet kicsalogatni ezt a húsevő férget Ausztráliában. Az ember fél nyers halat tartott a kezében, hirtelen a homokra tette. Néhány másodperc múlva egy nagy Australonuphis bukkant elő. Hatalmas és ijesztő.

A nézők nem leplezték rémületüket, miután megnézték ezt a videót a TikTokon. Már 36 millióan látták. Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend.

@tightlinezaus Beach Worms #fyp #foryou #spongebob #fy #beach #beachworms #foryoupage #fypシ #australia #monster #tiktok #viral #scary #scarytiktoks #alaskanbullworm #creature #you #fishing ♬ 3:15 (Breath) – Russ

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!