Figyelem! Aki nem figyel erre, annak törlik a Gmail-fiókját.

Megosztás

- Hirdetés -

A Google megkezdte az intézkedéseket. Törölhetik a fiókodat.

A Google bejelentése szerint megkezdődik a két éve inaktív, személyes fiókok törlését. A vállalat szerint a régebbi fiókok nagy valószínűséggel támaszkodnak újrahasznosított jelszavakra, és nem használnak kétlépcsős azonosítást, így sokkal sebehetőbbek az adathalászok és a hackerek számára.

gmail torles Figyelem! Aki nem figyel erre, annak törlik a Gmail-fiókját.

A frissített szabályzat azonnal hatályba lépett, ugyanakkor a Google szerint csak decemberben kezdődik az inaktív fiókok törlése. Ezt megelőzően több figyelmeztető értesítést is fog küldeni a felhasználóknak. Az új irányelv nem vonatkozik az olyan szervezetekre, mint az iskolák vagy vállalkozások.

- Hirdetés -
kep 2023 05 18 164149675 Figyelem! Aki nem figyel erre, annak törlik a Gmail-fiókját.

Aki nem akarja elveszteni a Gmail vagy YouTube fiókját, akkor érdemes bejelentkeznie, elolvasnia egy email-t vagy megnézni egy videót.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!