Gyerekként a világ legszebb ikreinek hívták ket. Így néznek ki ma, a tinivé cseperedett lányok

- Hirdetés -

Az amerikai Clements nővérek mindössze hat hónapos korukban kezdték el modellkarrierjüket! Az átlagon felüli szépség és elbűvölő megjelenés a lányokat nagyon gyorsan híressé tette szerte a világon. Az ikrek fiatal kora miatt azonban a szülők úgy döntöttek, hogy felfüggesztik modellkarrierjüket. Szerencsére 7 év után a lányok visszatértek a kifutóra. Ava és Leah most 12 évesek. Kíváncsi vagy, hogy néznek ki a világ legszebb ikrei?

A nővéreket „a világ legszebb ikreinek” nevezték!

Ava Marie és Leah Rose Clements 2010. július 7-én láttak napvilágot Kaliforniában, és születésük óta hatalmas szenzációt okoztak a világban. Átlagon felüli szépségük ugyanis azt is jelentette, hogy az ikrek szüleit még arra is rávették, hogy adják be őket egy modellügynökséghez. Következésképpen a lányok első szerződését 6 hónapos korukban írták alá.

Mindössze 4 hónap elteltével a lányok szülei, Jaqi és Kevin Clements úgy döntöttek, hogy felfüggesztik lányaik karrierjét. Nagyon gyorsan arra a következtetésre jutottak, hogy a kis ikreknek normális, nyugodt és meleg otthonra van szükségük.

- Hirdetés -

Amikor betöltötték a 7. életévüket, édesanyjuk úgy döntött, létrehoz nekik egy Instagram-fiókot. A nővéreket ezután „a világ legszebb ikreinek” titulálták. A lányok azonnal megkedvelték a kamera előtti pózolást, így Jaqi újra leigazolta őket egy modellügynökséghez.

Az biztos, hogy a vérükben van a modellkedés…

Az ikrek gyorsan belopták magukat az internetezők szívébe, és nagyon népszerűvé váltak. Csaknem kétmillió követőjük van az Instagramon. Az édesanyjuk által vezetett blogból megtudhatjuk, hogy Ava és Leah modellként és színésznőként fejleszti karrierjét.

- Hirdetés -

Olyan márkáknak dolgoztak, mint a Disney, a Nike, a Levi’s, a Hurley, a Sketchers és a Claries. A tinédzserek hatalmas népszerűsége ellenére meglehetősen normális életet élnek. Iskolába járnak, utána úszás- és táncoktatásra járnak – akárcsak kortársaik. 

Az évek során saját ruhaipari céget is indítottak KAVEAH néven.

A lányoknak van egy testvérük is, aki ugyanúgy modellkedik. Valljuk be, hogy okkal…

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!