Ha ez így folytatódik, évekig tartó szenvedés vár ránk – Közeleg a Putyin tele

- Hirdetés -

Nagyon úgy tűnik, hogy Putyin beveti azt a fegyvert, ami a Nyugat szétzilálásához vezethet.

Úgy tűnik, hogy Putyin kész arra, hogy az élelmiszert, üzemanyagot és a műtrágyát háborús fegyverként használja azon államok ellen, melyek Ukrajnát felfegyverezték, illetve Moszkvát szankciókkal súlytották.

Élvezze a nyári napsugarakat, amíg lehet – az orosz tél közeledik Európa felé, írja a Politico. A háború már nem csak Ukrajnában tart. Az egész kontinensen érezni lehet. Félelem a gázhiánytól, élelmiszerárak drágulása stb.

- Hirdetés -
piiity Ha ez így folytatódik, évekig tartó szenvedés vár ránk - Közeleg a Putyin tele

A helyzet pillanatok alatt súlyosbodhat.

Ha ebbe még belekalkuláljuk a délről érkező menekülteket, termőföldeket kiszárító hőhullámokat, valamint az új Covid-fertőzéseket, akkor nagyon kemény időszaknak nézünk elébe.

A kormányok támogatottsága rohamosan csökkenni fog azok körében, akiknek néha nehézséget okoz a számlák kifizetése.

ptyfegy 1 Ha ez így folytatódik, évekig tartó szenvedés vár ránk - Közeleg a Putyin tele

Az orosz műtrágya, olaj és gáz hatalmas befolyással bír az európai gazdaságra. Ez csak fokozódni fog, ahogy a beköszönt a hideg és a háztartások elkezdenek versenyezni a gyártókkal a földgázért. Mára 12 uniós országot teljesen vagy részben elzártak az orosz gáztól.

- Hirdetés -

Oroszország a héten (ideiglenesen) leállította az Északi Áramlat-1 gázvezetéket, így Németország, Franciaország, Olaszország és Ausztria nem lesz képes téli készletek felhalmozására.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!