Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapÉrdekességekHat kiló szőrt vágtak le erről az elhanyagolt puliról. Így néz ki...

Hat kiló szőrt vágtak le erről az elhanyagolt puliról. Így néz ki most

-

Herbie, a fehér színű puli eléggé ramaty állapotban került a Csömöri Állatvédő Civil Szervezethez. 6 kg szőrt nyírtak le róla.

kep 2023 03 31 073506771

A csömöri állatvédők nemrég tettek ki egy Facebook-posztot egy eléggé ramaty állapotban lévő fehér puliról. A kutyus 7 éves és a látottak alapján soha nem viselték gondját. Egyedül veszettség elleni oltással rendelkezett, ergo Őt látta már egy orvos, de mégsem foglalkoztak vele.

Herbie

Új nevet kapott és új életet biztosítunk neki, ahogy a „kicsi kocsi újra száguld” – reméljük ő is fog még .Szombaton érkezett a menhelyünkre, kimondhatatlanul borzalmas állapotban lévő fehér puli kutya. 2016-os születésű, azóta udvari kutya, szőre sose volt nyírva vagy kezelve. Meghalt a „gazdája” nyilván az örökösöknek nem kell és egy jó ideje egyedül élt vidéken a háznál. Ottani állatvédők kértek segítséget. A kutya a kapun keresztül elfogadta az ételt, még kézből is elvette a szalámit, de bent védte a területét és persze esélytelen volt betenni a boxba, ezért szedálták és befogóbottal került a dobozba. Ellenállás nélkül lett betéve (nem aludt csak bódult volt) és úgy is utazott végig, nálunk előre fertőtlenített kennelbe került (csak veszettségi oltásai vannak) és vasárnapra tért magához teljesen. Egyelőre lassan barátkozunk és gyorsan meg szeretnénk oldani, hogy megszabadulhasson ettől az irgalmatlan páncéltól, amit megkeseríti az életét . Szombati fotókat osztunk meg veletek, itt még leginkább aludt, de a lényeg pontosan látszik .Csömöri Állatvédő Civil Szervezet Kutyamenhely

kep 2023 03 31 073539954

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via