HOPPÁ! Vele lépett félre Tóth Gabi? Krausz Gábor teljesen összetört…

- Hirdetés -

Gábor teljesen összetört a válás miatt.

Krausz Gábor személyes barátja és kollegája, Vomberg Frigyes a Blikknek elmondta, hogy mindenben a barátja mellett áll, akinek most nagyon keserű és nehézzé vált az élete.

gabi toth HOPPÁ! Vele lépett félre Tóth Gabi? Krausz Gábor teljesen összetört...

– A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört – nyilatozta a Blikknek Vomberg Frigyes

- Hirdetés -
kep 2023 08 11 111245886 HOPPÁ! Vele lépett félre Tóth Gabi? Krausz Gábor teljesen összetört...

Nagyon úgy fest a dolog, hogy a válás hátterében egy harmadik személy áll. Gabira találhatott rá a szerelem egy másik férfi személyében. Az összeesküvés hívők Gabi egyik bejegyzésébe láttak bele valamit. Vajon igaz lehet?

kep 2023 08 11 111209677 HOPPÁ! Vele lépett félre Tóth Gabi? Krausz Gábor teljesen összetört...

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra”

kep 2023 08 11 111221357 HOPPÁ! Vele lépett félre Tóth Gabi? Krausz Gábor teljesen összetört...

Többen a „fricska” szóra kapták fel a fejüket. A Fricska Táncegyüttes az a csapat, amely Gabival fellép a koncerteken. A rajongók szerint a táncegyüttes egyik tagja csavarhatta el az énekesnő fejét.

- Hirdetés -
kep 2023 08 11 110635763 HOPPÁ! Vele lépett félre Tóth Gabi? Krausz Gábor teljesen összetört...

Az internet népe szerint a csapat koreográfusa, Papp Máté Bence lehet az illető. Gabi nagyon sok szívecske hangulatjelet küldött a férfi különböző fotói alá.

Gyanús…

Ráadásul a szerdán Jászberényben indult háromnapos Kárpát-Haza Kulturális és Gazdasági Konferencián is közösen jelentek meg.

kep 2023 08 11 110840323 HOPPÁ! Vele lépett félre Tóth Gabi? Krausz Gábor teljesen összetört...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via: Blikk, 24

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!