Így ne hívd a kislányod! Három női név, ami balszerencsét hoz…

- Hirdetés -

A szülők gyakran úgy választanak nevet a gyermeküknek, hogy nem gondolnak arra, hogy az milyen hatással lesz az életére.

Három szerencsétlen női nevet határoztak meg, amelyek tulajdonosára nehéz sors várhat. Melyek ezek?

baba balszerencse Így ne hívd a kislányod! Három női név, ami balszerencsét hoz...

Alexandra

Az Alexandra egy férfinév, amelyet tisztességes nemnek neveznek. Az Alexandráknak egy férfi terhét kell cipelniük az életben. Ezek a lányok képesek komoly elismerést szerezni, vagy sikeres karriert befutni. A magánéletük azonban sivár és boldogtalan. Nem tudja, miként kell kapcsolatot építeni a férfiakkal. Kevés a női energiájuk, bölcsességük, lágyságuk. A legtöbb Alexandrából magányos karrierista válik…

- Hirdetés -
kep 2023 06 13 183904497 Így ne hívd a kislányod! Három női név, ami balszerencsét hoz...

Vera

Kedves és naiv lányok, akik mindig is készen állnak arra, hogy segítsenek. Mindenkinek megbocsátanak. Az a baj, hogy ezek miatt az egész életükben csalódásokkal kell szembenézniük. Azt sem szabad elfelejteni, hogy egy Vera amilyen kedves és naiv, olyan lusta emberré is felnőhet. Sok esetben válnak csalók áldozatává.

kep 2023 06 13 183912568 Így ne hívd a kislányod! Három női név, ami balszerencsét hoz...

Anna

Nem tudják, hogyan kell párbeszédet felépíteni. Nem engednek a vitáknak és nem kötnek kompromisszumot. Arrogánsak lehetnek, és nem egy csapatjátékos típus. Az érzéseik alapján élnek és nem az elméjük alapján. Nem tudják, hogyan válasszák ki a megfelelő partnert az életre. Fontos, hogy egy Anna életében legyen egy jó apa-példakép. Enélkül boldogtalan nővé válhat.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!