Íme a három legszerencsétlenebb csillagjegy!

- Hirdetés -

Vannak emberek, akiket egyik pech a másik után követ. Íme három csillagjegy, akik igazán pechesek.

Úgy tűnik, hogy különösen három csillagjegy varázslatosan vonzza a szerencsétlenséget. Mindegyiknek megvannak az okai, amelyektől könnyű megszabadulni. 

kep 2023 03 18 095556455 Íme a három legszerencsétlenebb csillagjegy!

Bak – mindig ugyanazokat a hibákat követi el

A bakok saját szabályrendszer szerint élnek és nehezen engedik el azt. Ez a csillagjegy a jég hátán is megél. A gond akkor van, ha a bak rossz döntést hoz. Ez a csillagjegy egyszerűen nem hiszi el, hogy valami, amit jónak gondolt, egyszerűen nem működik. Ennek eredményeként a Bak újra és újra megismétli ugyanazt a hibát, és így rendszeresen belebukik. Ennek a csillagjegynek meg kell tanulnia időről időre megkérdőjelezni saját döntéseit, és meg kell változtatnia azokat, ha tévedett.

- Hirdetés -
kep 2023 03 18 095608610 Íme a három legszerencsétlenebb csillagjegy!

Ikrek – sajnos mindig túl elfoglalt

Az ikrek varázsütésre vonzza a balszerencsét. Gyakran vall kudarcot a munkahelyén és sajnos a szerelemben is. Ennek oka ennek a csillagjegynek a sokrétű érdeklődésében keresendő. Az Ikrek olyan sok dolgot találnak izgalmasnak, hogy nehezen tudnak egyetlen dologra koncentrálni. Ebből kifolyólag ez a csillagjegy csak félszegen áll a szakmai dolgokhoz, ami sok gondot hoz neki. A párja sem tartja szórakoztatónak, ha az Ikrek csak fél füllel figyel rá, amikor valaki elmesélné neki a problémáit. Jogorvoslatra van szükség. Annak érdekében, hogy ne essen folyton szerencsétlenségbe, az Ikreknek arra kell törekednie, hogy az élete koncentráltabb legyen.

kep 2023 03 18 095632568 Íme a három legszerencsétlenebb csillagjegy!

Vízöntő – túlságosan magának való

A Vízöntő is csak magának köszönheti, ha peches. Ez a csillagjegy a Bak poláris ellentéte, és utálja a merev szabályokat. Sajnos ez az individualizmus azt is jelenti, hogy ez a csillagjegy sokszor teljesen ismeretlen területre kerül, és nem tud mit kezdeni vele. A Vízöntőknek gyakran sikerül egyedül kijutniuk a kínos helyzetből, viszont vele is rendszeresen megesik, hogy elbukik. Ennek a csillagjegynek meg kell tanulnia, hogy nem minden szabály akarja őt korlátozni. Némelyik nagyon praktikus és megkönnyíteni az életét.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!