Instagram sztori nézés névtelenül. 2 legjobb név nélküli Story néző

- Hirdetés -

Hogyan tudom megnézni valakinek az Instagram sztoriját anélkül, hogy Ő látná? Ha szeretnél teljesen Anonymus módon Instagram Story-kat nézni akkor jó helyen jársz!

Most megmutatjuk neked, hogy tudod a legegyszerűbben leggyorsabban megnézni vagy akár lementeni ismerőseid Instagram sztoriját teljesen láthatatlan módon.

Mi is az Instagram story viewer?

Ahogy a neve is mutatja, az Instagram történet nézegető egy olyan eszköz , amellyel diszkréten, név nélkül megtekintheti valaki Instagram-történetét.

Általában, amikor megtekinti valaki történetét az Instagramon – minden megtekintett történetnél megtekintőként jelenik meg. Magyarán, akinek megnézed a sztoriját az minden esetben látja, hogy Te megnézted! Egy ilyen eszközzel elkerülheted, hogy a sztori közzé tevője lássa a te profilodat megtekintőként, így névtelenül nézheted meg a történeteket.

- Hirdetés -

Leggyakrabban ezeket az eszközöket online webhelyként vagy alkalmazásként hozzák létre, ahol beírhatja a felhasználói fiók nevét, és megtekintheti történeteiket és bejegyzéseiket. Tarts velünk, röviden bemutatjuk, hogyan működnek ezek az eszközök.

Hogyan működik az Instagram történet néző?

Dióhéjban ezek a történetnézők meglehetősen egyszerűek és könnyen használhatók, és mindegyikük hasonló elven működik. Most elmagyarázzuk a legnépszerűbbek működését.

- Hirdetés -

A következőképpen használhatod az Instagram történetnézegetőt:

 1. lépés – Válasszon egyetlen Story Viewer eszközt

  Az első lépés a használni kívánt történetnéző eszköz kiválasztása. Különféle eszközök vannak a piacon. Amint már említettük, ezek az eszközök hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, például az egyikhez bővítményt kell telepíteni, mások csak online webhelyek , némelyik ingyenes, és némelyik fizetős is lehet ( erről bővebben a részletes listánkban fogunk beszélni).
 2. lépés – Keresse meg a személyt/vállalkozási profilt

  Miután kiválasztotta a kívánt eszközt, a következő lépés az, hogy megtalálja azt a személyt/vállalkozást, akinek meg szeretné tekinteni az Instagram-történeteit. Általában be kell írnia a profil felhasználónevét.
 3. lépés – Nézze meg a történetet

  Ha megtalálta a keresett felhasználónevet, ezzel a választott eszközzel a teljes Instagram-profilt ugyanúgy megtekintheti, mint az Instagramon. Természetesen ellenőrizheti az Instagram-történeteiket, de megnézheti a profilbejegyzéseiket is, milyen hashtageket használnak, milyen leírásokat írnak, és hogy vannak-e kiemelések vagy sem.

Insta Stories Viewer

Az Insta Stories Viewer egy ingyenes eszköz, amely segít az Instagram-profilok névtelen megtekintésében. Egyszerűen írjad be azt a felhasználónevet amit meg akarsz nézni, és kezdjed el a nézelődést a bejegyzések és a sztorik között!

Insta Stories Viewer
Az Insta Stories Viewer kezdőoldala

Jellemzők:

- Hirdetés -

 • ingyenes online platform (nem kell letölteni vagy telepíteni semmit)
 • nem kell regisztrálni vagy létrehozni semmilyen típusú fiókot
 • 100 %-os anonimitást garantál
 • ingyenesen tekinthet meg és tölthet le történeteket és egyéb információkat
 • az angolon kívül több nyelven is elérhető, például németül, spanyolul, oroszul, olaszul, franciául és törökül.
 • egy lépésről lépésre útmutató elérhető a webhelyükön + egy GYIK rész az eszközükről

Stories Down

Ingyenes és online – A Stories Down egy másik Instagram-történetnézegető, amely segít a nyilvános Instagram-profilok tartalmának megtekintésében és letöltésében.

Stories Down kezdőlap
A Stories Down kezdőlapja.

Jellemzők:

 • Instagram történetnézegető és letöltő – online és ingyenes
 • történeteket és Instagram-profilokat tekinthet meg Instagram vagy bármilyen más bejelentkezés nélkül
 • névtelen
 • ezzel az Instagram-nézegetővel letöltheti és megoszthatja az összes olyan képet, amelyet az Instagram-profilokban talál
 • emellett – ehhez az eszközhöz egy hasznos blog is tartozik

Ha kíváncsi vagy hogyan lehet Instagram storyba zenét rakni? akkor olvasd el ezt a cikkünket is!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!