„Istennő teste van de az arca bohóc” – Csodálják a testét, de kinevetik az arca miatt a különleges modellt

- Hirdetés -

A lány a közösségi média sztárja. 30 éves és csaknem 8,2 millióan nézik az Instagramon, ami valóban szép teljesítmény. De mivel érdemelte ki mindezt?

Alexis Mucci 1988-ban született Olaszországban. Befejezte a tanulmányait és repüléstechnikai mesterképzést szerzett. Később Ausztráliába költözött, ahol modellként és influenszerként kezdte a karrierjét.

A lány azonban eléggé megosztja a közvéleményt. Míg a teste kivételesen szép, az arca elég sok vitát generál. Sokan azzal vádolják, hogy az egész nő egy nagy plasztikai átalakítás. Hogy valóban így lenne azt mindenki ítélje meg saját maga.

1276212118 3 4 "Istennő teste van de az arca bohóc" - Csodálják a testét, de kinevetik az arca miatt a különleges modellt

„Szupermodell alak melyhez egy bohóc arca társult”. Többször is megjegyezték neki ezt. Mindezt a duzzadt ajkai és a különleges orra miatt.

Sajnos sok internetező ragadt le a „tucatlányoknál”. Azokból annyi van már. Sokkal érdekesebb és izgalmasabb lehet egy olyan ember, aki egy kicsit különlegesebb, mint a többiek.

kep 2021 06 29 131643 "Istennő teste van de az arca bohóc" - Csodálják a testét, de kinevetik az arca miatt a különleges modellt

Tény és való, hogy Alexis nem feltétlenül takargatja magát. Gond nélkül vetkőzik még az instagramra is a férfiak legnagyobb örömére.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!