Keményen bírálják az apukát, aki már két fogyatékkal élő babát nemzett, de újabbakat akar.

Megosztás

- Hirdetés -

Ben egy apuka, aki a TikTok segítségével hívja fel a figyelmet a gyermekei szükségleteire. A 34 éves férfi dokumentálja a mindennapi életét, miközben a gyermekeit neveli. Két fia van, egy 6 éves autista és egy 17 hónapos Down-szindrómás.

e 2 Keményen bírálják az apukát, aki már két fogyatékkal élő babát nemzett, de újabbakat akar.

Rengeteg gyűlölködő kommentet kap az interneten.

Ám ahelyett, hogy megtörnék őt, az apuka a dühét arra használja, hogy együttérzésre nevelje a többieket, akik ilyen megjegyzéseket írnak a videói alá.

2 30 Keményen bírálják az apukát, aki már két fogyatékkal élő babát nemzett, de újabbakat akar.

„Évek óta foglalkozom ilyen jellegű dolgokkal. Különféle kampányokat indítottam, amelyek felhívják a figyelmet a fogyatékkal élőkre. Amikor megtudtuk, hogy fiam, Reggie Down-szindrómás, elkezdtem videókat közzétenni róla. Nagyon sok ember megkeresett, akik többet akartak tudni a dologról, mert ők is hasonló cipőben járnak…”

d 6 Keményen bírálják az apukát, aki már két fogyatékkal élő babát nemzett, de újabbakat akar.

„Aztán bemutattam a fiamat, Henryt is, aki autista és számtalan kérdést kaptam az autizmussal kapcsolatban is. Arra gondoltam, hogy ha elkezdek többet posztolni az autizmusról és a Down-szindrómáról, segíthetek az embereknek. Nyilvánvalóan mindenki kíváncsi…”

3 25 Keményen bírálják az apukát, aki már két fogyatékkal élő babát nemzett, de újabbakat akar.

Folyton azt kérdezik tőle, hogy:

„Miért akarsz újabb gyereket, ha mind fogyatékkal születik?”

Akár fogyatékkal élők, akár nem, Ben ragaszkodik hozzá, hogy ők a gyerekei és azért vannak, hogy szeressék őket. Szilárd meggyőződése, hogy ilyeneket csak tudatlan emberek írnak neki.

„Sokan úgy gondolják, hogy egy fogyatékkal élő embernek nincs miért élnie…”

1 26 Keményen bírálják az apukát, aki már két fogyatékkal élő babát nemzett, de újabbakat akar.

„Valószínűleg, ha látnak egy Down-szindrómás gyereket, azt hiszik, a szüleinek egész életében gondoskodniuk kell majd róla. Nem bánom, ha a gyermekeim mindig velem lesznek. Nagyon örülnék neki.”

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!