Kitálalt Tóth Gabi!!! Valójában ezért váltak el Krausz Gáborral!

- Hirdetés -

Mindent elmondott Gabi!

A magyar celebpár, Tóth Gabi és Krausz Gábor elváltak pár hónappal ezelőtt. Azóta is lázban tartja a közvéleményt, hogy pontosan mi is volt a kiváltó ok. Azt tudjuk, hogy Gabi már bátran mutatkozik új párjával, Papp Máté Bencével.

kep 2023 11 09 134600381 Kitálalt Tóth Gabi!!! Valójában ezért váltak el Krausz Gáborral!

„Mindenki csendre intett az elmúlt hónapokban, de egyre durvább cikkek jelentek meg, hiába nem szólaltam meg… nem én akartam, hogy az emberek arcába tolják az újságok az életemet… nem reagáltam, mert hittem, hogy ha csendben vagyok, majd hamar leszállnak rólam… de egyre több neve elhallgatását kérő “ismerős” jött valami kamu storyval a házasságommal kapcsolatban… tegnap pedig kaptam egy levelet, amiben azt írta nekem valaki, hogy miért nem állok ki magamért és védem meg magam, hisz láthatóan rengeteg hazugságot beszélnek rólam, amit majd Hannika olvasni fog és azt látja majd, hogy az anyukája nem állt ki az igazságért??

- Hirdetés -
kep 2023 11 09 134549228 Kitálalt Tóth Gabi!!! Valójában ezért váltak el Krausz Gáborral!

Betalált… igaza van! Egész éjjel nem aludtam …

Hozzám is eljut minden létező megmondó ember videója, írása, mémje… látom, hogy mi zajlik… De azt is látom, hogy mennyien velem és mellettem vagytok! Ez pedig nagyon sok erőt ad nekem!

tothgabi gabor Kitálalt Tóth Gabi!!! Valójában ezért váltak el Krausz Gáborral!

Hálás vagyok nektek és többen voltatok már ilyen helyzetben, mint azt hittem… számomra azért döbbenet, hogy ilyen indulatokat váltott ki emberekből a válásom! valótlan hírekből alkottak rólam véleményt… azért írom le ezeket, mert olyanok is bedőltek a hazugságoknak, akik szerettek és velem voltak az elmúlt években: Hannit én nevelem és az apukájával is sok időt tölt, akivel mindent normálisan megbeszélünk!
A saját magam keresetéből vett házban élek, amire, mint minden normális ember hitelt vettem fel…

kep 2023 11 09 134448437 Kitálalt Tóth Gabi!!! Valójában ezért váltak el Krausz Gáborral!

Az autómat szponzoràcióból kaptam anno, amit megvásároltam..

- Hirdetés -

Nem folytattam viszonyt Mátéval a házasságom alatt… a szakítás után kezdtünk el ismerkedni… nagyon friss volt , még mi sem tudtuk, hogy merre alakul, de már mindenki tényként kezelte, hogy együtt vagyunk és én milyen csalfa feleség vagyok…
Gábor kiírása utalt erre, ami megindította a sz@rcunamit a nyakunkba…

kep 2023 11 09 134438272 Kitálalt Tóth Gabi!!! Valójában ezért váltak el Krausz Gáborral!

Évek óta küzdöttünk a házasságunkért Gáborral és mindketten részesei voltunk, hogy így alakult… még is mindent az én “számlámra írtak” de ez nem meglepő, hisz mindig a nőket hibáztatják egy ilyen helyzetben… ha a férfi szakít, akkor is a nő a hibás valamiért… ez szomorú…

kep 2023 11 09 134427693 Kitálalt Tóth Gabi!!! Valójában ezért váltak el Krausz Gáborral!

Szakemberek segítségét is kértük, párterápián is jártunk, de rá kellett jönnünk, hogy hamar és váratlanul jött az életünkbe a legnagyobb csodánk Hannaróza… abban hittünk, hogy majd miatta megoldjuk a problémáinkat, ezért együtt maradtunk… kifele pedig a szépet mutattuk, hisz voltak szép pillanatok! Arról nem beszélve, hogy az ember szeretné hinni a szépet még akkor is, ha nem jók a dolgok otthon… mi is így tettünk és belenyomtuk magunkat egy “szép családi” képbe… kifele azt mutattam, amire vágytam volna befele… Gábor egy mélyen zárkózott férfi, akinek a lelkébe mindenemmel próbáltam helyet találni, de nem tudtam… nagyon szerettem volna megnyitni, de sajnos én kevés voltam ehhez.. nem szerettem volna így kitárulkozni , de olyan szintű hazugságokat olvasnak rám és olyan mértékben folytak bele az életembe, hogy muszáj voltam ezeket leírni…

- Hirdetés -
kep 2023 11 09 134414600 Kitálalt Tóth Gabi!!! Valójában ezért váltak el Krausz Gáborral!

Akik velem voltak az elmúlt években, azok pontosan látták, hogy milyen erővel küzdöttem a házasságunkért, de egyedül kevés voltam hozzá, hisz ehhez is két ember kellett volna… már évek óta szerettem volna lépni, de hinni akartam és harcolni, arról nem beszélve, hogy pontosan tudtam, ha ezt meglépem, akkor milyen mértékű indulatokat fog ez kiváltani emberekből… emiatt nem mernek sokan kilépni egy rossz kapcsolatból, mert úgy ítélkezünk a másik felett, hogy nem látunk bele abba, ami a négy fal között történik… félünk az ismeretlentől, hisszük, hogy gyermekeinknek így lesz jobb, miközben boldogtalan érzelmi világban neveljük őket.

kep 2023 11 09 134357942 Kitálalt Tóth Gabi!!! Valójában ezért váltak el Krausz Gáborral!

Én ezt nem szerettem volna.

Amit tudok, hogy iszonyatosan megerősített ez a pár hónap!

Azt is tudom, hogy mennyi minden vár még ránk és azt is tudom, hogy ezután a bejegyzésem után is minden bulvárlap szét fog szedni,mert sajnos szeretnek az emberek a másik életével foglalkozni a saját problémáik megoldása helyett! Viselnem kell bizonyos kritikákat, mert ismert énekesnő vagyok.. tudom.. de ez már nagyon túlmutat minden emberi méltóságon… ezért most megkérek mindenkit, hogy legyen vége és ne bántsanak tovább engem!

kep 2023 11 09 134344515 Kitálalt Tóth Gabi!!! Valójában ezért váltak el Krausz Gáborral!

Üzenem, hogy fájdalmas és nagyon nehéz szembenézni a traumáinkkal, problémáinkkal,de annál boldogabb jövő vár mindenkire, aki mer tenni a saját boldogsága érdekében! Egy életünk van és mindenkinek jár a szerető, empátiával teli társ, család, hátország… legyetek bátrak és tudjátok meg, hogy rám ismeretlenül is számíthattok, ha válaszút vagy nehéz helyzet elé kerültök!” – írta az énekesnő közösségi oldalán.

Közben Gabi törölte az eredeti posztot, és egy kicsit finomított rajta.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!