Könnyfakasztó üzenetet küldött Suhajda Szilárd édesapja a fia születésnapján: „ezt a napot már sajnos, együtt nem tudjuk megülni”

- Hirdetés -

Édesapja megható sorokkal búcsúzott a közösségi oldalán.

Megható üzenetet küldött édesapja Suhajda Szilárdnak, aki június 29-én ünnepelte volna a 41. születésnapját.

kep 2023 07 06 195425882 Könnyfakasztó üzenetet küldött Suhajda Szilárd édesapja a fia születésnapján: „ezt a napot már sajnos, együtt nem tudjuk megülni”

Szilárd nagyjából egy hónappal korábban, május 25-én tűnt el, miközben segítők és oxigénpalack nélkül próbálta meghódítani a Mount Everest csúcsát.

- Hirdetés -

Mivel nem találták meg a keresőcsapatok, ezért május 27-én bejelentették, hogy befejezik a keresést.

kep 2023 07 06 195516670 Könnyfakasztó üzenetet küldött Suhajda Szilárd édesapja a fia születésnapján: „ezt a napot már sajnos, együtt nem tudjuk megülni”

A család kérésére a holttest a hegyen marad.

Szilárd egy hete ünnepelte volna a 41. születésnapját. Ennek okán édesapja megható bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán.

- Hirdetés -

„Kedves Fiam, Szilárd! Ez a nap, történelmi nap lett! 41 éve hajnalban indultál útra és reggelre meg is érkeztél erre a világra… de ezt a napot már sajnos, együtt nem tudjuk »megülni«… Egyszerűen fájdalmas, nincsenek szavak hozzá!”

kep 2023 07 06 195529358 Könnyfakasztó üzenetet küldött Suhajda Szilárd édesapja a fia születésnapján: „ezt a napot már sajnos, együtt nem tudjuk megülni”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!