Krausz Gábor megszólalt! Így él most a szakítás óta!

- Hirdetés -

Krausz Gábor először szólalt meg a szakítás óta.

Krausz Gábor gőzerővel készül Mikes Annával a Dancing With The Stars versenyre. Elárulta, hogy korábban egyáltalán nem érdekelte a tánc, sőt ő volt az, aki a bulikban inkább hátulról stírölte a táncteret.

kep 2023 10 14 150538679 Krausz Gábor megszólalt! Így él most a szakítás óta!

A Tények Plusz csütörtöki adásában Gábor a következőket mesélte a jelenlegi állapotáról.

- Hirdetés -
kep 2023 10 14 150451190 Krausz Gábor megszólalt! Így él most a szakítás óta!

„kicsit átalakult az élet, és nehéz összeegyeztetni a napi dolgokat, de hál’Istennek a főnökeim és a családom sokat segítenek. (…) Azt érzem, hogy igaz az, hogy kiszakít a hétköznapi problémákból a tánc, azalatt a két óra alatt semmi másra nem koncentrálok és ez nagyon sokat segít.”

kep 2023 10 14 150514670 Krausz Gábor megszólalt! Így él most a szakítás óta!

Gábor Hannarózáról, a lányáról is mondott pár szót. Így fogadja gyermeke apa táncizását!

„Eddig is látott már a tévében, engem is nézett a tévében meg az édesanyját is. Úgyhogy neki ez szerintem teljesen természetes lesz, hogy nemcsak otthon lát minket, hanem a tévében is. Izgatottan várom, hogy egyáltalán nézni fogja-e, és ha nézni fogja, akkor ugyanúgy fog-e drukkolni nekem a tévé előtt, mint mondjuk amikor Fradi-meccset nézünk, a Fradinak” 

- Hirdetés -
kep 2023 10 14 150557626 Krausz Gábor megszólalt! Így él most a szakítás óta!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!