„Meg akar ölni minket” – Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

- Hirdetés -

Ez a történet úgy hangzik, mint egy csavaros horrorfilm forgatókönyve. A boldog család örökbe fogad egy 8 éves kislányt Ukrajnálból, mert boldog életet szeretnének számára biztosítani. Azonban itt nem lesz happy end.

kep 2021 12 30 153942 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

Kristine és Michael Barnettnek már volt három fia, de úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy kislányt. A gyermek Ukrajnából származott és Natalia Grace Barnett lett a neve. Kezdetben minden simán ment, azonban hamarosan furcsa rendellenességeket kezdtek tapasztalni.

kep 2021 12 30 153953 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

„Mindig is nagy családra vágytam, de a terhességeim során komplikációk léptek fel. Nem lehetett több gyermekem. Az anyagi helyzetem megengedte, hogy segíthessek más embereknek a világon, így tudtam, hogy ezt kell tennem.” – mondta az anya

kep 2021 12 30 154002 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

Az egész 2008-ban kezdődött

Már az furcsa volt, hogy az előző szülők, akik szerették volna örökbe fogadni a lányt, valami rejtélyes ok miatt visszaléptek a dologból. A házaspár ezzel a dologgal nem akart különösebben foglalkozni. Nem befolyásolta a kislánnyal való kapcsolatukat.

kep 2021 12 30 153932 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

Amikor Natalie megjelent az otthonukban, furcsán kezdett viselkedni. Nehezen tudott járni és egyéb mozgási problémákra panaszkodott. Sokszor kellett ölbe vinni, ám ezek a panaszok hirtelen, varázsütésre megszűntek, amikor a család lement a tengerpartra. Ott Natalie felpattant és rohant bele a vízbe, előtte nap meg járni sem tudott.

- Hirdetés -
kep 2021 12 30 153856 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

Kristina számára az is nagyon furcsa volt, hogy a 8 éves kislány már menstruált. Erre úgy derült fény, hogy véres rongydarabokat talált a szemetesben, melyeket Natalie megpróbált elrejteni. Sőt! Egyik alkalommal, amikor meglátta fürdés közben, látta, hogy a lánynak már dús szeméremszőrzete is van.

kep 2021 12 30 153920 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

Kristina gyanakvása lendületet kapott, és napról napra nőtt. Feltűnt neki, hogy a gyerek sokkal választékosabb szókincscsel beszél, mint a korabeli gyerekek és egyáltalán nem érdeklik a játékok.

kep 2021 12 30 153835 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

Amikor örökbefogadták tudták, hogy a lány törpenövésben szenved, de még egy ilyen állapotban is furcsa volt, hogy nem nőtt egy centit sem. Felnőtt fogai voltak.

- Hirdetés -
kep 2021 12 30 153803 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

Az anya úgy döntött, hogy orvoshoz viszi a lányt.

Az orvosok megállapították, hogy Natalia legalább 14 éves, de az is lehet, hogy több. Miközben a valódi személyazonosságát vizsgálták, a gyerek viselkedése egyre baljósabb lett.

kep 2021 12 30 153706 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

Az apa bevallása szerint Natalia rajzszögeket hagyott a lépcsőn, hogy belelépjenek. Állítólag rajtakapták, hogy fehérítőt önt az anyja kávéjába, hogy megmérgezze. Olyan rajzokat készített, melyben az egész család vérben fekszik.

- Hirdetés -
kep 2021 12 30 153658 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

A házaspár rájött, hogy egy szociopata felnőtt nőt fogadtak örökbe. Fogták magukat, elköltöztek Kanadába és hátrahagyták Nataliát egy bérelt lakásban.

kep 2021 12 30 153630 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

A párt azonban elővették gondatlanság miatt. Bíróság elé állították őket, hogy magára hagytak egy kislányt. Nataliát egy másik család fogadta örökbe. Mindenki nyíltan tagadta az ellene felhozott vádakat.

kep 2021 12 30 153649 "Meg akar ölni minket" - Örökbe fogadtak egy kislányt, aki pokollá teszi az életüket

A későbbi örökbefogadó szülők határozottan állítják, hogy Natalia nekik soha nem akart ártani.

Időközben előkerült a lány vér szerinti anyja, a 40 éves Anna Volodymyrivna Gava. Ő megerősítette a hatóságokat abban, hogy a 2010-ben örökbefogadott lány valóban csak 8 éves volt ekkor. Az ukrajnai Mikolajivban adott életet a lánynak, de az orvosok azt mondták, hogy nem érdemes hazavinni, mert beteg. A lány végül életben maradt, és árvaházba került. A Daily Mail még bizonyítékot is szerzett, hogy a lány 2003-ban született.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!