Megrázó jóslat a fiatal látótól! Anand elmondja, mi vár a világunkra!

- Hirdetés -

Abhigya Anand a világ egyik legfiatalabb tisztánlátója. 

kep 2023 05 10 204108501 Megrázó jóslat a fiatal látótól! Anand elmondja, mi vár a világunkra!

Egyesek komolyan hisznek benne, ezért az Instagramon és a YouTube-on lévő profiljait sokan követik. Sajnos a csodálatos indiai fiatalember legújabb próféciája nem kelt optimizmust. Reméljük nem válik valóra…

Abhigya Anand időről időre megosztja a látomásait. Ezt az indiai fiút a világ legfiatalabb tisztánlátójának tartják. 2020-ban nagyon népszerűvé vált, amikor megjósolta a COVID-ot.

- Hirdetés -
kep 2023 05 10 204225809 Megrázó jóslat a fiatal látótól! Anand elmondja, mi vár a világunkra!

Anand a háború folytatását jósolja Ukrajnában. Sajnos a következő próféciái nem optimisták. A 15 éves fiatalember, akinek a legnagyobb papoktól kellett volna tanulnia, azt állítja, hogy a koronavírus-járvány csak a kezdet. Szerinte nem mostanában lesz béke a világban!

kep 2023 05 10 204209087 Megrázó jóslat a fiatal látótól! Anand elmondja, mi vár a világunkra!

Az ukrajnai fegyveres konfliktus nem fog a közeljövőben véget érni, és egyre nagyobb hatással lesz más országokra is. A világot hatalmas gazdasági válság fogja sújtani, és egyre több helyen lesz éhség, nyomor és szegénység. A globális piac megváltozik, és a kereskedelem teljes átalakuláson megy keresztül 

kep 2023 05 10 204247044 Megrázó jóslat a fiatal látótól! Anand elmondja, mi vár a világunkra!

Anand emellett úgy véli, hogy egyes országok nem lesznek képesek megbirkózni az inflációval. A fiatal próféta szerint a szegénység mindenütt jelen lesz. 

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!