Megtámadták Opitz Barbit egy budapesti plázában! „nem segítettek…csak bámultak, mint barom az új kapura…”

- Hirdetés -

A hírességet biztonsági őrök menekítették ki az áruházból.

optizbarbi Megtámadták Opitz Barbit egy budapesti plázában! "nem segítettek...csak bámultak, mint barom az új kapura..."

Úgy néz ki, támadás érte Opitz Barbit egy budapesti plázában. Az énekesnő a magyar Ken babával, azaz Einwiller Gregorral volt, akit csak VV Gregként tart számon a köznép. Az énekesnő haját megtépték és a körme is felszakadt. Orvosi segítségre volt szüksége.

Hatfős roma fiatalokból álló csapat kezdett el kötekedni az énekesnővel és a barátjával. Ahogy hallottam, a külsejébe kötöttek bele, azt szajkózták, hogy nem úgy néz ki a videóin, mint az életben – állítja egy szemtanú

- Hirdetés -
kep 2023 05 31 165626254 Megtámadták Opitz Barbit egy budapesti plázában! "nem segítettek...csak bámultak, mint barom az új kapura..."

„Elég súlyos kritikával illeték a lányt, aki megpróbálta figyelmen kívül hagyni a helyzetet, mindhiába, mert nem állt le a kis csoport, megpróbálta tovább stuffolni őt. Egy boltba mentek be, de oda is utánuk mentek és trágár szavakkal illeték… Miután Barbi és a barátja nem reagált a beszólásokra, az egyik lány megragadta az énekesnő haját, és a fejét hátrarántotta. Úgy láttam, itt szakadt el a cérna, mert ezt már nem hagyta annyiban, és a táskáját meglendítve próbált kiszabadulni támadója kezei közül” – mesélte a Blikknek egy másik.

kep 2023 05 31 165639277 Megtámadták Opitz Barbit egy budapesti plázában! "nem segítettek...csak bámultak, mint barom az új kapura..."

Barbinak elkezdett vérezni a keze és több körme is megsérült a támadásban. Leköpdösték az énekesnőt és az ismerősét.

kep 2023 05 31 165654643 Megtámadták Opitz Barbit egy budapesti plázában! "nem segítettek...csak bámultak, mint barom az új kapura..."

Amikor az énekesnő családját szidták, nem tűrt tovább, és az egyik lány felé elindult, ekkor újra megtépték és köpködték. Ekkor sietett a barátja a védelmére. Volt dulakodás, lökdösés, aminek végül az vetett véget, hogy Ken baba kihívta a rendőrséget. Biztonsági szolgálat kísérte ki őket, miután még Barbi sebeit az egészségügyi ügyeletes szolgálat ellátta

Barbit nem érte el senki, de VV Greg az instán nyilatkozott.

- Hirdetés -
kep 2023 05 31 165730234 Megtámadták Opitz Barbit egy budapesti plázában! "nem segítettek...csak bámultak, mint barom az új kapura..."

 …….Sejtettem! Túl sok ember nézte végig! Bíztam benne, hogy nem készül róla videó…. Én kis naiv! Megjegyzem senki sem segített! Na de mit is várunk??? Most hívott az újság….. Nem akartam erről beszélni! De mivel nem tudom milyen szinten jutott el a médiához ez a tegnapi eset, ezért inkább elé megyek a dolgoknak és én mondom el itt nektek a saját oldalamon! Hitelesen! Tegnap Opitz Barbival shoppingolni mentünk a WestEndbe és a sok kedves ember mellett belénk állt egy 6 fős (5 lány, 1 fiú) kisebbségi társaság! Először csak követtek minket és szóban inzultáltak, minősítették leginkább Barbi kinézetét! Mivel semmire sem reagáltunk, elkezdtek egyre durvább jelzőkkel illetni, majd hátulról megtépték Barbi haját! Ekkor nyilván reflexből hátracsapott a táskájával! Ezen ők még jobban felbőszülve elkezdtek életveszélyesen megfenyegetni, hogy na ezért megdöglötök és kétszer leköptek minket! Ekkor úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk a WestEndet, megpróbáljuk lerázni őket! Mikor úgy tűnt, hogy ez sikerült, visszafordultunk, hogy visszamenjünk az üzletbe, megvenni azt, amiért valójában mentünk! Ekkor fél úton visszajöttek, de már többen voltak! Akkor újra leköptek minket és egyre trágárabb szavakkal illettek, fenyegettek, hogy innen élve nem jutunk ki!!! Majd mikor az egyik videózni kezdett, értelemszerűen nem hagytuk és megpróbáltuk ezt megakadályozni, amire ők még jobban feldühödtek és nekünk akartak jönni! Ekkor biztonságosabbnak ítéltük meg, ha bemegyünk az egyik üzletbe, ahol látták az ominózus esetet és az üzletvezető azonnal a segítségünkre sietett! Biztonságba próbáltak minket helyezni és azonnal értesítették a biztonságiakat! Gyorsan megérkeztek, de a társaság még azoknak is nekiment! Ekkor az egyiknek sikerült Barbit ismét leköpni és a haját újra megtépni, amire én természetesen a barátnőmet védve közbeavatkoztam! Ekkorra már óriás tömeg tátotta a száját! Viszont senki sem segített! Nagy nehezen el tudták őket távolítani az épületből! De azt kiabálták, hogy egyszer úgyis kijövünk innen, minden bejáratnál lesz belőlük valaki és mi élve innen nem jutunk ki! Ti ma megdöglötök! Ezt hangoztatták!!! Majd végül a rendőrség is megérkezett! A kihallgatás után biztonságosan kikísértek minket a WestEndből! Az, hogy az ember már nyugodtan nem tud elmenni vásárolni sem és nem csak verbálisan abuzálnak, de tettlegesség is elfajul a dolog az azért azt gondolom nonszensz! Én még soha életemben nem keveredtem ilyen jellegű konfliktusba! Köszönjük az üzletvezetőnek, a biztonsági szolgálatnak és a rendőrségnek is a gyors intézkedést! Az emberek meg ismét leszerepeltek… nem segítettek…. csak bámultak, mint barom az új kapura…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!