Menyasszony csalódott a borítékokban. Csak ennyi pénzt kapott 78 vendégtől. Szerintetek igaza van?

- Hirdetés -

A menyasszony csalódott az esküvői vendégek borítékai miatt. Remélte, hogy megtérítik a költségeit, de már tudja, hogy tévedett. Mennyit kapott a menyasszony és a vőlegény 78 embertől, akiket meghívtak erre az egyedülálló ünnepségre? 

Az esküvő szervezése ma már szinte luxus

A tomboló infláció és a mindenütt magas árak korában az esküvő szervezése szinte luxus. Egy közepes színvonalú esküvőt 2 millió forint felett van. Persze ez függ a vendégek számától és a helyszínektől. De elég ha csak a ruhára gondolunk. Lehet az egy 30 ezres H&M-es és egy 600.000-res szabósági is.

kep 2022 08 21 181745333 Menyasszony csalódott a borítékokban. Csak ennyi pénzt kapott 78 vendégtől. Szerintetek igaza van?

Natalia sokáig készült az esküvőjére. A leendő menyasszony nem akart nagy bulit rendezni. Nem nagyon foglalkozott a matekkal, hiszen úgy gondolta, hogy a vendégek majd borítékban megtérítik.

- Hirdetés -

A menyasszony csalódott a borítékokban

A frissen sült feleség nagyot csalódott, amikor megszámolta a násznéptől kapott borítékok tartalmát. Úgy véli, nem teljesítették „kötelességüket”. A 78 embertől származó borítékokban mindössze 500 ezer forintnyi összeg volt.

„Ez egy vicc….” – írta felháborodottan

kep 2022 08 21 182029179 Menyasszony csalódott a borítékokban. Csak ennyi pénzt kapott 78 vendégtől. Szerintetek igaza van?

Sok internetező kemény szavakkal bírálta a menyasszonyt

Voltak olyanok is, akik szerint a haszonszerzési célú esküvők szervezése gúny, és felhívta a nő figyelmét, hogy lehetett volna egy szerény polgári házasság is. Nem feltétlenül kellett volna bulizni…

- Hirdetés -

Miért nem szedtél belépőjegyet az esküvődre?”

„Annyit tesznek bele, amennyi nem „fáj”….

„Nem illik felelősségre vonni a vendégeket azért, mert nincs elég pénzük a számodra. Mi a fontosabb? Hogy olyan embereket hívj meg, akiket szeretsz, vagy akik szponzorálnak?

Voltak persze olyanok is, akik valamelyest együtt éreztek a menyasszonnyal. 5.000 Forint egy borítékba az esküvőn valóban szerény összeg…

- Hirdetés -
meny Menyasszony csalódott a borítékokban. Csak ennyi pénzt kapott 78 vendégtől. Szerintetek igaza van?

Mennyit illik adni?

Attól függ, hogy családtag vagy barát. Az étkeztetésünknek megfelelő összeget mindenképp illik beletenni. Ez olyan 15.000 Forint körül lehet egy főre számolva. Családtagoknál 30-40.000 Ft is elfér.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!