2023 február 8 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2022. december 9. - Meglepetések sorozata vár rád

Napi horoszkóp 2022. december 9. – Meglepetések sorozata vár rád

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Pénteken valaki bele akar rángatni valamibe, amihez neked egyáltalán nem fűlik a fogad. Rossz előérzeted van, ezért ne erőltess magadra semmit, amit nem akarsz megtenni! Fogalmazz határozottan, világosan és tudasd az illetővel, hogy keressen magának más valakit céljai elérésnek érdekében, mert te nem vagy vevő a bulira!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Mostanra tudod, mik a céljaid és miben teljesedhetnél ki. Bár nem mindenki ért veled egyet, nem fogadja kitörő örömmel ötleteidet, ez ne tántoríts el attól, hogy megvalósítsd önmagad! Ez a te utad, senki nem mondhatja meg, mit tegyél és hogyan. Kitartás, akaraterő és önbizalom kell a sikerhez és neked ez mind megvan. Használd őket!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Úgy érzed, végre a jó úton jársz, megtaláltad önmagad, a szíved és az eszed is egy rúgóra jár. Elégedett vagy, de mind tudjuk, hogy ez úgyis megváltozik. Mindig kitűzünk új célt, közbe jön valami és így tovább. Éppen ezért élvezd ki minden percet, minden pillanatot! Lesz, aki majd befolyásolni próbál, de ne hallgass senkire, mert nem hagyhatod el a számodra kijelölt ösvényt!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Be kell látnod, hogy hiába minden próbálkozásod, nem mindenki érti, mit mondasz. A széllel szemben ugyebár nem lehet… Maximum egy utolsó kísérletet tégy újra, aztán add fel, mert aki eddig nem értette, már nem is fogja. Kezdj bele a munkába, hátha csatlakozás közben minden világossá válik és megy a munka, mint a karikacsapás. Más esélyed ma már nem lesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Bevállaltál valamit, ami úgy tűnik, túl nagy falat számodra. Elsőre úgy néz ki, nem tudsz megbirkózni a feladattal, de ne add fel azonnal! Nem szégyen, ha bevallod, egyedül nem megy. Kérj segítséget, hiszen vannak nálad tapasztaltabbak is, akik a kisujjukból kirázzák a megoldást. Te is csak így tanulhatsz és fejlődhetsz, hogy a jövőben ez ne ismétlődjön meg.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Kellemes meglepetéseket tartogat számodra a péntek, mert olyan dolgok következnek, amire nem is számítottál. Életedet pozitívan érintik az események, ezért élj meg minden pillanatot! A benned lévő feszültség oldódik és máris másképp látod a világot, mint eddig bármikor.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénteken elbizonytalanodsz valamivel kapcsolatban, éppen ezért több tanácsra is szükséged lehet. Igazából abban reménykedsz, hogy valaki megmondja, mit tegyél. Erre azonban esélyed sincs, mert két azonos véleményt nem hallasz, ami nem könnyíti meg a dolgokat. A tanulság az, hogy bár más látja kívülről is a problémát, de helyetted senki nem fogja megoldani azt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Kissé bizonytalan vagy, fogalmad sincs, melyik úton indulj el vagy haladj tovább. Azonban van valaki, aki nálad sokkal tapasztaltabb és aki megfogja a kezed, hogy segíthessen. Fogadd el az illető önzetlenségét, mert csak így lehetsz eredményes. Még nem tudod, milyen fába vágtad a fejszédet, de hamarosan minden értelmet nyer.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Tanulságos napra számíthatsz ma, ugyanis események sorozata tartogat valamit a számodra. Fejlődhetsz, épülhetsz és lelki életedre is hatással lesznek a történések. Alapvetően jobban szereted a kézzel fogható dolgokat, de elgondolkodtató lesz számodra a péntek. Lesz időd elmélázni a dolgokon, levonni a megfelelő konzekvenciát és rájönni, miért éppen veled történik ilyesmi.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Valaki a környezetedben állandóan zavar, már a jelenléte is frusztráló számodra. Az illető beleszól a dolgaidba, irányítani akar, neked pedig a nyelved hegyén van, hogy elküld melegebb éghajlatra, de türtőztesd magad! A kimondott szó rendkívül bántó lehet és nem érdemes még időt szánnod sem arra, hogy vele foglalkozz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Hosszú távú eredményt nem várhatsz, ha olyan szélmalomharcot vívsz, aminek semmi értelme. Bár határozott és magabiztos vagy, a többiek régen lemondtak a dologról. Kitartásod példaértékű, de ezúttal lehet, hogy nekik van igazuk. Ha még a napokban nem jutsz egyről a kettőre, lépj tovább, mert csak az idődet vesztegeted!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Már egy ideje nem hagy nyugodni egy gondolat. Azon morfondírozol, vajon jó helyen vagy-e az életedben? Ott tartasz-e, ahol kell és mindent jól csinálsz-e? Bárhogy is érzed most, a legjobban akkor teszel, ha nem mozdulsz se jobbra, se balra. Ha mégis változtatni szeretnél, megteheted, de csak az apróságok szorulnak több-kevesebb átalakításra. Nem fogsz besavanyodni, mert hamarosan történik valami, ami miatt másként látod majd a dolgokat.

Ezek is érdekelhetnek