Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. – Nézz szembe a múlttal!

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

A csütörtök egy olyan feladat elé állít, amivel korábban már foglalkoztál. Lehet, hogy nem értél a végére, de az is előfordulhat, hogy újra aktuális lett. Az egészségedet is érintheti ez a régi dolog, ne engedd, hogy kiújuljon egy korábbi probléma!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

A sors visszahozhat valakit az életedbe, aki régen nagyon fontos volt neked. Valószínűleg van még valamilyen lezáratlan része egykori kapcsolatotoknak, tehát most itt a lehetőség, hogy végleg pontot tegyél mindenre. Bár elgondolkodhatsz az újrakezdésen, de sem barátság, sem párkapcsolat esetén nem hoznál jó döntést. Valamiért már elváltatok egymástól, ezt ne feledd!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

Ma valaki rettenetes felidegesíthet, hiszen folyamatosan mondja a magáét neked. Valahogy próbáld elterelni a figyelmedet róla, csak azzal foglalkozz, ami a te munkád. Ne is szólj hozzá, mert könnyedén megsértheted, csak fordíts hátat és hagyd ott az illetőt! Így ráébred, hogy ez nem a jó pillanat dolgai megbeszélésére.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

Egy különleges lehetőséget kínálhat fel neked az élet. Egy félbehagyott dolog kerülhet elő a múltadból, amit éppen ideje lenne lezárnod és pontot tenni az ügy végére. Nagyon óvatosnak és elővigyázatosnak kell lenned, akkor semmi nem kerüli el a figyelmed.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

Csütörtökön a munkahelyeden merül fel egy korántsem új keletű probléma. Visszatérhet egy régi kolléga vagy egy régi ügyet kell elővenned újra, pedig ezt egyáltalán nem akarod. Most nem tehetsz mást, így fogadd el a helyzetet és keresd a megoldást!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

Kifejezetten jó napod lehet, de néhány konfliktus megpróbálja elrontani a kedved. Úgy érzed, nem tudsz helytállni, de higgadtnak kell maradnod, akkor megoldod a felmerülő problémákat és tisztázod a vitás kérdéseket. A feszültség gyorsan jön, de ne aggódj, ugyanilyen gyorsan távozni is fog!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

Csütörtökön a tudatalattid hoz elő olyan dolgokat, témákat, amiket a múltban messziről elkerültél. Ma szembesülhetsz ezekkel. Meg kell értened, hogy mi és miért történt vagy történik veled, hidd el, nincsenek véletlenek! A menekülés most már nem lehetséges, nézz szembe a múlttal!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

A csütörtök furcsa érzésekkel tölt el, ugyanis számtalan emlék tör a felszínre. Nem tudod biztosan miért kísért a múlt, de azt tudod, hogy menekülnél előle. Nem ez a legjobb megoldás, mert sosem szabadulsz azoktól a dolgoktól, amiket mindig csak a szőnyeg alá söpörsz. Itt az ideje lezárni, amit kell és tovább lépni.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

Ma nem is vágynál másra csak nyugalomra, de erre esélyed sincs, mert mindenki panaszait meg kell hallgatnod. Dühönghetsz vagy csendre intheted az illetőket, de valószínűleg jobban jársz, ha utóbbi mellett döntesz. Ha nem így teszel, este a pároddal is összetűzésbe kerülhetsz, pedig ő nem tehet semmiről.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

Csütörtökön úgy érzed, körülvesz a múlt és szembesülsz olyan dolgokkal, amikkel korábban nem. Vagy éppen olyanokkal, amiket annak idején nem tudtál megoldani. Itt a második esély, hogy megtedd a megfelelő lépéseket vagy kihasználd az eddig elszalasztott lehetőségeket. Élj vele!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

Szembe kell nézned a családi problémákkal, pedig már nagyon unod, hogy újra és újra ugyanaz a baj. Ma mindenkivel türelmesnek kell lenned és előítélet nélkül végighallgatni a panaszokat. Valószínűleg rávilágítanak egy olyan dologra, amit te nem vettél észre. Ha ez megtörténik, tudni fogod, hogy mit tegyél.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. szeptember 22. - Nézz szembe a múlttal!

Ne siess el semmit, mert kapkodásoddal elszalaszthatod a legnagyobb lehetőségeket! Az élet adta nagy lehetőségeket hagyhatod ki, ha nem figyelsz eléggé. Lassíts egy kicsit és nézz körül, válogathatsz bőven, de azt tudnod kell, hogy nem lesz egyszerű dolgod.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!