Világunk.hu
2023 október 3 kedd
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. július 1. - Dolgos szombat

Napi horoszkóp 2023. július 1. – Dolgos szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ne bosszankodj azon, ha ma is dolgoznod kell, mert kihozhatod magadból a legtöbbet! Tiéd lehet a mai nap, mert azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Szedd össze a barátaidat és menjetek el bulizni! Nincs mire várni, ki kell használni a jó időt és a rád váró lehetőségeket.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton nagyon nyugtalan leszel, főleg akkor, ha számodra ez a nap szintén munkanap. Az idő sürget, mert úgy érzed még ma is túlóráznod kell annak érdekében, hogy hétfőn ne lemaradással kezd a napot. Koncentrálj, akkor mindennel időben végezni fogsz és megkezdheted a hétvégi lazítást!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Amennyiben neked ma is munkanap van, egyáltalán nem örülsz ennek. Többek között azért, mert csak a vasárnap marad pihenőnapnak, másrészt pedig azért, mert úgy érzed, sosem végzel. Ez persze nem így lesz, de ha van lehetőséged segítséget kérni, akkor tedd meg! Így időben otthon lehetsz és ki is kapcsolódhatsz.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szombaton még mások munkáját is képes leszel elvégezni, de ez nem jelenti azt, hogy így is kell tenned. Csak a saját feladataiddal légy elfoglalva, akkor időben hazamehetsz! A többiek megoldják, te pedig készülj az esti szórakozásra!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Rólad mintázták a nyugalom szobrát, vidám, elégedett és kiegyensúlyozott vagy. Még az sem zavar, ha ma is dolgoznod kell. Mindegy, hogy a munkahelyeden vagy otthon tevékenykedsz, hatékonyan fogsz haladni. Este azonban legyen egy ereszd el a hajam buli, ami már nagyon rád férne.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Megérzéseid szombaton sem hagynak cserben. Egész héten érezted, hogy valami készülődik, de emiatt nem kellene túl feszültnek lenned, mert mindenkit azzá teszel körülötted. Nyugodj meg és várj türelmesen, már nem kell sokáig kétségek között lenned!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Talán nem is bánod annyira, ha ma dolgoznod kell, mert van mit befejezned. Gördülékenyen megy majd a munka, így ideje korán otthon lehetsz, ami feldobja a hangulatod. Délután nyugodtan pihenhetsz, kirándulhatsz vagy éppen felkészülhetsz az esti bulira. Kell ennél több?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Jól tennéd, ha szombaton megterveznéd a következő két hónapot. A nyár szinte el sem kezdődött, hamarosan vége is lesz, ezért használd ki minden percét! Ezen a hétvégén egy-egy záport leszámítva jó idő lesz, szóval strandolj vagy kirándulj, a lényeg, hogy mozdulj ki otthonról!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ha a szombat számodra munkanap, akkor sem lesz okod aggodalomra, mert mindennel gördülékenyen fogsz haladni. Az elmúlt napokban felhalmozott lemaradást is könnyedén behozhatod, megkönnyítve ezzel a hétfői munkanapodat. Este pedig jutalmazd meg magad, megérdemled a kényeztetést egy ilyen húzós hét után!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton egyáltalán nem zavar, ha dolgoznod kell. Mindegy, hogy otthon szeded rendbe a lakást vagy a munkahelyeden kell helytállnod, nincsenek előtted akadályok. Ne is lógasd a lábad, mert most kihozhatod magadból a legtöbbet! Az este viszont legyen a bulié, a szórakozásé, mert pihenni, lazítani is kell valamikor, nem igaz?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ez a szombat a tervezés napja lesz számodra. Érdemes átgondolnod a dolgaidat, hiszen rengeteg terved van. Mindent számba kell venned, hogy a kínálkozó lehetőségeket ki tudd majd használni. Persze ne ezzel töltsd az egész napot, hisz nehéz héten vagy túl, pihenned és szórakoznod is kell.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ha ma is dolgoznod kell, akkor egyáltalán nem vagy feldobva, ami teljesen érthető. Ennek ellenére termékeny nap elé nézel és éppen itt az ideje, hogy élj a kínálkozó lehetőségekkel. Bármilyen céljaid vannak, ma nagyot léphetsz előre a megvalósítás felé. Ezt pedig nem hagyhatod ki!