Világunk.hu
2023 október 1 vasárnap
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. június 10. - Adj bele apait-anyait!

Napi horoszkóp 2023. június 10. – Adj bele apait-anyait!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombaton valami olyasmi történik veled, amire álmaidban sem gondoltál. Bár a helyzet váratlan, kellően talpraesett vagy, így a nyakadba zúdult felelősség ellenére sem törsz meg. Ügyesen veszed az akadályokat, de most szükség lesz arra, hogy beleadj anyait-apait.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Szombaton valaki felkeres téged azzal a kéréssel, hogy tegyél neki egy hatalmas szívességet. Rendkívül segítőkész vagy, de most nem fűlik a fogad ehhez, mert valami nagyon gyanús. Túl nagy áldozatot kell hozni kevés eredményért. Ha úgy érzed, mondj nemet, hiszen ösztöneid nem csapnak be! Nem kell, hogy gyötörjön a bűntudat, nem kötelező feláldozni magad másokért.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Úgy érzed, túl sok volt ez a hét, tele vagy agresszivitással és tulajdonképpen energiával is, amit ki kell adni magadból. Ne tartsd magadban, amit érzel, de fontos, hogy ne sérts meg senkit, ne másokon csattanjon az ostor! Valamilyen aktív tevékenység a segítségedre lehet ebben, aztán pedig jöhetek a közös programok is.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Semmi kétség, te vagy a saját sorsod kovácsa. Ám túl soknak érzed a változásokat, emiatt rendkívül frusztrált vagy. Nyugalom, semmi és senki nem esküdött össze ellened, csak túlhajtottad magad. A hétvégén pihenj sokat és engedd el a negatív gondolatokat, hogy hétfőn már sokkal könnyebb dolgod lehessen!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Van néhány ügy, amit egy ideje már halogatsz, de ma segítség érkezik. Olyan információkhoz jutsz, amik mások számára elérhetetlenek, de neked van egy szárnysegéded. Kapva kapj az alkalmon, nem kerülheted el a sorsod, ezért nem is érdemes tovább rágódni rajta! Tedd meg, amit kell és lépj tovább!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombaton végre megoldást találhatsz egy régi ügyre, ami már oly régóta nyomaszt téged. Most már racionálisan látod a helyzetet, nincsenek kétségeid afelől, hogy mikor mit kell tenned. Ne is halogasd a dolgot, hiszen erre az ügyre már nem kellene több időt és energiát pazarolni!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Végre nyár van, az időjárás is alakul, tested pedig különböző jeleket küld neked. Még mielőtt belemerülnél a szezon miatti hajtásba, pihenj rá a dologra! Az egészséged a legfontosabb a világon és ha ez nincs meg, teljesíteni sem tudsz és az iramot sem fogod bírni. A feladatok megvárnak, szóval a hétvégén kapcsolj ki és pihenj amennyit csak lehet!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Problémás szombat elé nézel, szinte csípőből tüzelsz mindenkire, nem érdekel senki véleménye. Igyekezz lehiggadni és kideríteni, mi hozta ezt ki belőled! Talán te magad vívtad ki a többieket magad ellen, mert nem úgy viselkedtél velük, ahogy azt illik, de megeshet, hogy csak rossz napod van. Akárhogy is legyen, még lehetőséged van orvosolni a problémát és szebbé tenni a mai napot.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Alapvetően szereted a munkád, de már nagyon unod, hogy mások helyett is neked kell dolgozni. Úgy érzed, teljes mértékben kihasználnak téged, ezért döntésre jutottál. Minél előbb állj főnököd elé és tisztázd vele a helyzetet, mert lehet, hogy neki fogalma sincs semmiről. Ő valószínűleg jól reagál majd mondanivalódra és lépni is fog az ügyben.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szombaton ösztöneid hajtanak, megérzéseid rendkívül dominánsak lesznek. Egyszerűen sziporkázol, ezért érdemes minden ötletedet papírra vetni, amiket aztán később nyugodtan át is gondolhatsz. Talán hamarosan néhányat meg is valósíthatsz ezek közül.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szombaton az eddig nem ismert problémáidra is fény derül, de ennek most pozitív oldala van. Végre tudni fogod, mit kell tenni és mikor. Pontot tehetsz az adott ügy végére és ezáltal meg is könnyebbülsz majd. Ezt követően pedig már át is adhatod magad a hétvégének, pihenésnek, szórakozásnak.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Lehet, hogy nem vagy elégedett a sorsoddal, de a csillagok most utat mutatnak neked, sőt, a veszélyekre is figyelmeztetnek. Egyetlen probléma sem a véletlen szüleménye, hanem az élet tesz próbára téged. Neked azonban nincs mitől tartani, mert magabiztos és nem utolsó sorban olyan kitartó vagy, hogy előtted nincsenek valódi akadályok.